Crushing on: Peter Thomas Roth

Ny duft fra Stella McCartney, STELLA Peony 🌸

Sponsoreret af Stella McCartney

stellamccartney_021710

I marts lanceres STELLA Peony, som er en hyldest til mærkets originale, klassiske pæon-duft. Jeg er virkelig vild med duften, som kommer til at være helt perfekte til foråret. Duften er som Stella McCartney beskriver: “Fin og sart, og dog dristig. Duften blander friske, peberagtige blomsternoter med ambernoternes afslappende sensualitet og maskulinitet – en central note i designerens signaturduft STELLA”.

PÆONEN

Den centrale akkord er hentet fra den pink pæon, en urteagtig variation af den smukke blomst.

Tro mod mærkets værdier og løbende forpligtelser om bæredygtighed stammer den varme, maskuline ambernote i duften fra en innovativ, moderne og miljøvenlig erstatning for ambergris, et meget kostbart animalsk produkt, som kastelothvalen danner. Resultatet er dvælende, elegant og forførende.

Duftens sensuelle hudnote fremhæves af poleret patchouli, udvundet ved molekylær destillation og bæredygtig dyrket, som bygger en jordagtig dybde ind i duftens fundament. Det dyrebare råmateriale stammer fra bæredygtig dyrkning i lokale landbrugsprojekter på Java og Sumatra i Indonesien, hvilket sikrer landmændende i en bedre indtægt, og forbrugeren i et mere bevidst produkt.

SORTIMENT

STELLA Peony er i handlen 1. marts 2018
Eau de Parfum 30 ml DKK 440
Eau de Parfum 50 ml DKK 595
Eau de Parfum 75 ml DKK 775

Kæmpe stor anbefaling herfra! Det er helt sikkert en duft der er værd at kigge efter, næste gang man snusser rundt i Magasins parfumeafdeling (noget jeg selv elsker at gøre, haha!)

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crushing on: Peter Thomas Roth