Ny duft fra Stella McCartney, STELLA Peony 🌸

Winter essentials fra Weleda ❄️

Sponsoreret af Weleda

weledavinter_011765

Jeg er sikkert langt fra den eneste som glæder sig til foråret, haha. Selvom kalenderen snart siger marts synes jeg dog stadig at det er isende koldt udenfor, især på cykel!
Det kan i den grad mærkes på min hud og krop at det er koldt for tiden, så derfor har jeg samlet mig nogle produkter, som hjælper på min tørre hud. Jeg håber, at I kan lide det <3

weledavinter_031767

ALMOND SOOTHING FACIAL OIL

Jeg brugte denne her ansigtsolie for et par år tilbage og elskede den! Det er en af de bedste olier til ansigtet jeg har prøvet faktisk! Den er enormt mild og virker beroligende på huden.  Jeg bruger den om aftenen enten alene eller mikset med min natcreme. Min hud føles langt mere velfugtet om morgnen når jeg har brugt den, så klart et musthave her i de kolde vintermåneder.

weledavinter_051769

COLD CREAM

Jeg har efterhånden prøvet en del af Weledas produkter, men denne her creme var helt ny for mig indtil for en måneds tid siden. Det er en ansigtscreme som er velegnet til tør til meget tør hud. Cremen har til formål at skabe et slags beskyttende lag, men lader stadig huden ånde igennem. Cremen føles på ingen måde for tyk på huden og trænger faktisk rigtig hurtigt ind. Produktet binder fugten i huden samtidig med at den beskytter huden mod ydre påvirkninger. Jeg bruger denne creme på dage hvor jeg ved at jeg skal cykle langt eller på dage hvor jeg ved at jeg skal være meget udenfor. Virkelig genialt produkt!

weledavinter_041768

SKIN FOOD

Jeg har skrevet om Skin Food mange gange her på bloggen efterhånden. Det er et af mine absolut yndlings hudplejeprodukter, som jeg ALTID skal have i min rutine. Lige for øjeblikket har jeg den største størrelse stående på badeværelset, så det er dejligt med en backup til når jeg løber tør.

Skin Food er fantastisk til at fugte tør og ru hud både i ansigtet og på kroppen. Go get it!

weledavinter_021766

EVERON LIP BALM

Jeg er storforbruger af læbepomade året rundt, men især her om vinteren! Jeg har været ret glad for denne her på det sidste, da den virkelig giver læberne et beskyttende lag og holder dem fugtede i løbet af dagen. Derudover er jeg vild med at den er i en stift, fremfor krukke. Det gør det lidt mere hygiejnisk på farten.

De her produkter har virkelig gjort en forskel for mig og min hud på det sidste, så kæmpe anbefaling hvis der sidder andre derude med meget tør hud <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny duft fra Stella McCartney, STELLA Peony 🌸