Nye Treat Love & Color fra ESSIE 💅🏼

Min hverdagsmakeup – Vinter 2018

everydaymakeup_011741

Jeg er en kæmpe makeupjunkie og elsker at teste nye produkter hele tiden. Dog har jeg nogle klare favoritter som jeg til dagligt holder mig til, fordi jeg bare ved at de virker for mig og min hud. Nedenfor kan I læse lidt om mine absolut yndlings for tiden. Jeg håber, at I kan lide det <3

everydaymakeup_111751

Sponsoreret af Lancôme

Jeg har for nyligt lavet et seperat indlæg om disse Custom Highlight Drops fra Lancôme HER. Jeg er især blevet glad for at bruge denne nuance som en glødgivende primer inden jeg lægger min foundation. Udover at min makeup holder længere i løbet af dagen ser huden bare så fin og frisk ud.

everydaymakeup_061746

Sponsoreret af NARS

Jeg har fået en ny yndlings foundation som slår ALLE dem jeg har prøvet før i tiden! Hold nu op, hvor er den bare vild altså. Det er nemlig den nyeste foundation fra Nars, Natural Radiant Longwear Foundation. Denne foundation er en medium – til fuld dækkende base, som faktisk ser enormt naturlig ud på huden, selvom den har en høj dækning. Produktet er nemlig baseret på en patenteret teknologi, som gør teksturen enormt let, men med den højpigmenterede finish. Den er utrolig nem at blende ind i huden og holder længe i løbet af dagen. Jeg har absolut intet negativt at sige om denne her foundation. Kæmpe, kæmpe anbefaling! Nå ja, så lanceres den i hele 33 nuancer, well done Nars!

everydaymakeup_031743

Til de mørke rander bruger jeg altid Benefits brightening concealer, som har til formål at lysne øjenomgivelserne. Jeg er meget afhængig af det her produkt og ville løbe ud og købe det lige med det samme hvis jeg mistede det. Helt klart et musthave i min makeuppung.

everydaymakeup_041744

Min søde veninde Monique havde denne concealer fra Glossier med hjem fra New York til mig og jeg elsker den! Det er den bedste concealer til en tør hud som min. Den er ret dækkende, men ser stadig meget naturlig ud. Åh, hvornår kommer Glossier til Danmark!

everydaymakeup_101750

Jeg har brugt denne her pudder fra MAC lige siden folkeskolen, no joke! Der findes intet værre end en pudder som virkelig kan ses på huden, men denne her er næsten usynlig. Hvis der sidder andre der er er lidt pudderforskrækket, men har brug for en naturlig en af slagsen er MAC’s Mineralize Skinfish vejen frem.

everydaymakeup_121752

Sponsoreret af Make Up For Ever

Jeg bruger hver eneste dag en øjenskyggeprimer, ellers ender min øjenmakeup helt i kaos efter et par timer, haha! Jeg er rigtig glad for Make Up For Evers nye primer, Step 1 Eye & Lip primer som holder min øjenskygge på plads hele dagen. Virkelig et effektivt produkt som jeg aldrig vil være foruden.

everydaymakeup_091749

Sponsoreret af Bobbi Brown

Jeg har i mange år sukket efter Bobbi Browns Brow Kit og må altså bare sige, at det er det bedste brynprodukt jeg i mit liv har prøvet! Det er en pudderbaseret og voksfri formel, som giver brynene et meget naturligt og blødt look, hvilket helt klart er det jeg foretrækker. Jeg har kittet i “Medium” som er den helt perfekte farve til mine bryn. Kæmpe tak til Cecilie fra det danske PR team for at sørge for at mine bryn dagligt står skarpt, haha!
Jeg har anbefalet dette brynkit til en del veninder på det sidste, for der er bare ikke en finger at sætte på produktet. Sættet er ret pricy, men det holder også virkelig længe. Helt klart et nyt yndlingsprodukt <3

everydaymakeup_051745

Sponsoreret af Benefit

For at holde mine brynhår på plads hele dagen bruger jeg min trofaste 24-Hour Brow Setter Gel fra Benefit Cosmetics. Den slår aldrig fejl!

everydaymakeup_141754

Sponsoreret af Nudestix

Jeg lavede for nyligt et seperat indlæg om mine yndlings produkter fra Nudestix HER og især deres All-Over Face Color Matte Bronzer er en favorit hos mig. Det er den bedste cremebronzer jeg længe har prøvet, da den har den helt rigtige tone til en bleg hud som min samtidig med at den blender utrolig fint ind i huden.

everydaymakeup_071747

Nars laver de smukkeste blushes og jeg har længe været enormt glad for deres “Impassioned” blush. Det er den fineste, kølige nuance som giver kinderne et friskt look.

everydaymakeup_151755

Som base for min øjenskygge bruger jeg altid denne cremeøjenskygge fra Nudestix over hele øjenlåget. Jeg købte den tilbage i oktober og har brugt den næsten dagligt siden. Det er den smukkeste varme nuance, som især står godt til grønne øjne som mine. Jeg bruger den enten alene eller under andre skygger.

everydaymakeup_021742

Hvis min hud ser meget træt og trist ud bruger jeg denne Shimmer Bronzer fra Miild Makeup. Det er en mineralpudder som giver huden den smukkeste sommerglød. Derudover bruger jeg den næsten dagligt som øjenskygge over hele øjenlåget – så smuk!

everydaymakeup_081748

Sponsoreret af By Terry

Det her er det første og eneste produkt jeg har prøvet fra By Terry og jeg er helt hooked! Det her er nemlig mærkets helt nye mascara, LASH-EXPERT TWIST BRUSH Double Effect Mascara. Mascaraen har en børste, der kan personliggøres i forhold til de ønsker, man har for ens vipper. Om det er længde, bue eller drama, så kan den faktisk det hele – ret vildt!
Produktet lanceres her til marts, kæmpe musthave hvis man er til lange og fyldige vipper!

acs_0029

Det er stortset sådan min makeup således min hverdagsmakeup ser ud hver dag, haha!
Jeg håber, at I kunne lide det <3

Kærligst,
♡Caro

3 kommentarer

 • Barbara

  Thank you for this post. Its very inspiring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvilken farve bruger du i foundationen fra Nars samt pudderne fra Mac?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Kære Sandra,

   I Nars foundation bruger jeg farven “Fijii” og i Mac er det “Medium Plus” 🙂

   God weekend,

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Treat Love & Color fra ESSIE 💅🏼