Min hverdagsmakeup - Vinter 2018

Urban Decay x Kristen Leanne 🔮

Sponsoreret af Urban Decay

Tro det eller ej, men jeg har faktisk aldrig prøvet noget fra Urban Decay før nu! I know, det er ret crazy! Jeg har altid været nysgerrig på mærket og ved alligevel en del om deres lanceringer, så da jeg fik muligheden for en personlig makeup session med deres nye Kristen Leanne kollektion kunne jeg slet ikke skjule min begejstring, haha! Nedenfor kan I se det smukke look jeg fik lavet samt læse lidt om de forskellige produkter. Jeg håber, at I kan lide det <3

urbandecay_011819

urbandecay_021820

urbandecay_031821

urbandecay_041822

urbandecay_051823

urbandecay_061824

urbandecay1

Jeg har aldrig nogensinde i hele mit liv haft så flot en makeup på! Jeg kan faktisk slet ikke holde op med at kigge på den. Til den hyggelige makeup session fik jeg det fineste øjenskyggelook hvor både Daydream Eyeshadow Palette, Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette samt Beauty Beam Higlight Palette. Derudover kan I sikkert godt fornemme at de smukke glitter eyeliners også har været i spil. OMG, hvor er de bare SÅ pæne!

urbandecay_091827

Jeg er helt pjattet med denne her kollektion, da den giver mulighed for et naturligt hverdagslook, men giver også plads til glitter og farver til festlige lejligheder. Derudover er kvaliteten virkelig bare i top!

urbandecay_101828

urbandecay_111829

UD x KRISTEN LEANNE KALEIDOSCOPE DREAM EYESHADOW PALETTE

Denne palette er simpelthen SÅ smuk med et hav af muligheder. Til mit makeup look blev der brugt “Tajin” (den smukkeste brændte orange nogensinde), “Stay Gold”, “Corona”, “Spitfire” og “Dye”.

urbandecay_121830

UD x KRISTEN LEANNE DAYDREAM EYESHADOW PALETTE

Jeg er kæmpe fan af matte øjenskygger, især til hverdag! Efter min mening har denne palette alt hvad man skal bruge for at kreere et smukt hverdagslook. “Lucy” (den første hvide skygge) er helt perfekt over hele øjenlåget og under brynbenet for at give øjenomgivelserne en ensartet base til andre skygger. Dertil er jeg virkelig vild med “Subscribe” og “Eight” som en eyeliner over den øverste vippekant. Denne her palette kommer til at være fast inventar i min makeuppung!

urbandecay_131831

UD x KRISTEN LEANNE BEAUTY BEAM HIGHLIGHT PALETTE

Mit yndlings makeupprodukt off all time vil nok altid være highlighters! Jeg har efterhånden lidt af en samling herhjemme og kan simpelthen ikke skille mig af med en eneste af dem, haha! Denne palette er noget af det smukkeste jeg længe har set! Den sidder så smukt på kinderne og kan mikses på kryds og tværs, både på kinder eller som øjenskygge.

urbandecay_141832

URBAN DECAY ALL NIGHTER POLLUTION PROTECTION MAKEUP SETTING SPRAY

Hvis der er noget som Urban Decay er kendt for er det klart deres setting sprays! De har i mange år fået enormt meget ros på blogs og Youtubes og nu forstår jeg hvorfor. Jeg fik i Urban Decay standen vist hvor godt de holder på makeuppen og jeg var helt chokeret over effekten! En af makeupartisterne havde taget en øjenskygge på begge arme, brugte setting spray på et af swatchene og efter et par minutter kørte jeg min finger over begge swatches og dét swatch med setting spray over rykkede sig SLET ikke, og det gjorde det swatch uden setting spray. Jeg skal aldrig nogensinde være foruden nu!

urbandecay_151833

URBAN DECAY EYESHAOW PRIMER POTION ORIGINAL

Et andet kultprodukt fra mærket er selvfølgelig deres øjenskyggeprimers. Hvis i jævnligt følger med på bloggen, så ved I måske, at jeg har ret fedtede øjenlåg og derfor altid benytter mig af en øjenskyggeprimer. Denne her holdte på overstående makeup hele aftenen, jeg har simpelthen intet dårligt at sige! Derudover gav makeupartisten Salli mig et godt tip om at påføre primeren helt op til under brynbenet,  så undgår man mascara klatter lige under brynene. Bare et lille tip til andre med meget lange øjenvipper som jeg selv, haha!

urbandecay_161834

URBAN DECAY ALL NIGHTER WATERPROOF FULL-COVERAGE CONCEALER

Jeg har været ret nysgerrig på den nye All Nighter concealer! Den lever i den grad op til navnet og er meget full coverage! Personligt er det nok mest en concealer jeg vil bruge til aftenbrug, da den nok er lidt for dækkende til hverdag for mig personligt. Den egner sig nok bedst til piger med normal til fedtet hud, så en tør hud som min skal nok passe lidt på. Dog ser den fuldstændig flawless ud om aftenen. MEGA godt produkt!

urbandecay_171835

UD x KRISTEN LEANNE VICE LIPSTICKS 

I Kristen Leanne kollektionen finder man også disse tre Vice læbestifter. De fås i tre forskellige nuancer: “Bun Bun”, “Spellbound” og “Cloud9”. 

 Jeg er nu gået hen og blevet KÆMPE fan af Urban Decay og må simpelthen prøve mere fra deres fantastiske sortiment. Lige nu er jeg lidt lun på deres Naked Heat Eyeshadow PaletteNaked Ultimative Basics og deres Afterglow Blushes. Lad mig endelig vide hvis nogle af jer har prøvet overstående <3

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Ååh, jeg elsker Kristen Leanne og vil så gerne få fingrene i deres kollektion med UD! det er bare nogle vildt flotte produkter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Ja, de er SÅ pæne og virkelig god kvalitet også! Jeg var ude til sent på natten med makeuppen på, og den sad bare lige så godt da jeg kom hjem om natten, haha! Så stor anbefaling herfra <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hverdagsmakeup - Vinter 2018