Ny favorit fra Novo Vita 🌿

Bobbi Brown Dreaming of Capri kollektion

Sponsoreret af Bobbi Brown

bobbibrown_summer_011841

I weekenden fik jeg disse smukke nyheder fra Bobbi Brown ind af døren. Som mange af jer måske har gættet så ELSKER jeg Bobbi Browns makeup. Det er simpelthen så lækkert både hvad angår kvalitet og udseende. Nedenfor kan I læse lidt om nogle af produkterne fra kollektionen og hvad jeg synes om dem. Jeg håber, at I kan lide det <3

bobbibrown_summer_021842

bobbibrown_summer_031843

The star of the show er efter min mening deres Capri Eye Shadow Palette. Hold nu helt op, hvor er det bare en af de smukkeste paletter jeg længe har set! Det er faktisk første gang jeg tester øjenskygger fra Bobbi Brown og jeg er virkelig imponeret. De forskellige skygger blender så fint og kan sagtens bygges op til et intens look. Helt sikkert et nyt favoritprodukt hos mig <3

bobbibrown_summer_051845

Hvis I læste mit tidligere indlæg med Bobbi Brown HER, så har I måske bemærket min begejstring for deres All Over Glow primers. Denne her er ingen undtagelse og jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge den uafbrudt her til foråret. Jeg har både brugt den som primer under min makeup og på toppen af kindbenene som en flydende highlighter. Min hud ser så sund og frisk ud når jeg bruger den – så fint! Jeg har farven “Sole”.

bobbibrown_summer_061846

Noget andet som jeg er ret begejstret for er disse Dual-Ended Long-wear Liquid Liners! Disse liners er faktisk vandfaste, så de kommer til at være helt perfekte her til sommer! Derudover er applikatoren enormt nem at arbejde med, så hvis man ikke er så trænet med liquid liners er de her et rigtig godt sted at starte. Og det gør da bestemt ikke noget at man får 2 i 1, haha!

bobbibrown_summer_041844

Sidst men ikke mindst er der denne neglelak i “Pomodoro”. Denne farve får mig simpelthen så meget i sommerstemning! Det er den helt perfekte røde farve, som alle burde eje. Det er faktisk også første gang at jeg prøver deres neglelakker og de er helt sikkert også et kig værd. De er nemme at påføre og holder rigtig fint på neglene i løbet af ugen. Well done, Bobbi Brown!

Alt i alt er jeg virkelig forelsket i denne her kollektion! Den er fortryllende smuk at kigge på og produkterne er en drøm at arbejde med. Produkterne bliver lanceret her i marts, så smut hellere ned til den nærmeste Bobbi Brown counter, det vil I ikke fortryde!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit fra Novo Vita 🌿