Bobbi Brown Dreaming of Capri kollektion

MÅNEDENS FAVORITTER – FEBRUAR 2018

 

februarfavoritter_011756-kopi

Så blev det endnu engang tid til månedens favoritter! I denne omgang har vi faktisk en del forskelligt på programmet både nye og gamle produkter. Jeg håber, at I kan lide det <3

februarfavoritter_02_ny

Sponsoreret af Make Up For Ever

Et af Make Up For Evers nyeste produkter er denne Eye & Lip Primer. Jeg døjer med ret fedtede øjenlåg, så hvis ikke jeg bruger en primer inden øjenskygge ser det helt skidt ud efter et par timer! Jeg har i mange år brugt Too Faced version, men jeg er faktisk mere begejstret for denne her. Min øjenmakeup sidder helt perfekt hele dagen når jeg bruger primeren, helt sikkert et nyt musthave produkt i min samling.

februarfavoritter_03_ny

MARIO BADESCU SUPER RICH OLIVE BODY LOTION

Jeg har haft denne her bodylotion i min samling i et stykke tid efterhånden, men det er først nu, at jeg er begyndt at bruge den hver dag. Det er meget hurtigt gået hen og blevet et af mine yndlings kropsprodukter! Det er nok ikke så mærkeligt siden at Mario Badescu klart er et af mine absolut yndlings brands, haha! Denne lotion er baseret på olivenolie og er helt perfekt til vintertør hud. Den er enormt fugtgivende, men trænger hurtigt ind i huden. Så man kan altså godt smække sine jeans på lige efter!

februarfavoritter_04_ny

Sponsoreret af L’Oréal

L’OREAL PARIS GLAM BRONZE DUO

I mange måneder gik jeg faktisk og manglede en kontur pudder, men så fik jeg heldigvis fingrene i denne duo fra L’Oréal. Dem af jer som ofte læser med herinde er nok udemærket klar over at jeg knuselsker L’Oréal og stortset alle de makeupprodukter som de lancerer, og denne her er ingen undtagelse. Produktet har den helt rigtige tone til kontur og blender super fint ind i huden. Highlighteren er også virkelig fin til hverdagsbrug.

februarfavoritter_05_ny

Benefit Boiing Brightening Concealer

Faktisk har denne corrector fra Benefit været en absolut favorit i snart et år! Dog har jeg virkelig haft meget gavn af den i februar hvor mine øjenomgivelser har set liiidt for trætte ud, haha! Hvis nogle af jer døjer med mørke rander ligesom jeg er denne concealer helt sikkert det værd. Go get it <3

februarfavoritter_05_ny_01

LA PERLA LA MIA PERLA PARFUME

Jeg har faktisk lavet et seperat indlæg om denne duft i et indlæg lige HER, så jeg vil ikke gå særlig meget i detaljerne med den i dette. Jeg har virkelig brugt denne parfume meget i februar og har fået SÅ mange komplimenter på den næsten hver gang jeg har haft den på. Jeg er blevet ret nysgerrig på deres dufte nu, så sig endelig til hvis I ligger inde med nogle dufte fra La Perla som jeg bare må prøve <3

februarfavoritter_06_nySponsoreret af Benefit Cosmetics

Et andet favoritprodukt fra Benefit i denne måned er et af deres helt nyeste produkter, nemlig denne 2-i-1 eksfolierende ansigtsrens. Rensen har til formål at rense huden i dybden, fjerne makeuppen og de døde hudceller, så huden ser frisk og glødende ud. Tit kan disse produkter være ret udtørrende på huden, men denne cremede formular indeholder bl.a. små perler af jojobaolie, ret sejt!. Helt sikkert et vidunderprodukt til den trætte vinterhud.

februarfavoritter_07_ny

Sponsoreret af Sephora

Jeg prøver virkelig at gøre det til en vane at vaske mine pensler og makeupsvampe en gang om ugen og på det sidste har jeg faktisk været ret god! Sephoras nye sæbe er helt sikkert grunden til det, for hold nu op, hvor er den god! Den rengør penslerne i dybden med en mild formel og indbyggede silikoneskive, hvis sugekopper gør det enormt nemt at få det værste makeupsnavs væk. Jeg skal aldrig være foruden igen!

februarfavoritter_08_ny

Sponsoreret af The Body Shop

THE BODY SHOP ETHIOPIAN HONEY DEEP NOURISHING MASK

Jeg er storforbruger af fugtmasker og en som jeg især har været glad for i februar er denne her fra The Body Shop. Det er simpelthen den lækreste fugtmaske som dufter helt fantastisk af honning. Når jeg bruger denne her efterlades min hud enormt velfugtet. Jeg skal helt sikkert prøve flere af deres ansigtsmasker nu!

Det var en længere smøre om de produkter som jeg har været ret afhængig af i februar. Hvilke produkter har I ikke kunne undvære? <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobbi Brown Dreaming of Capri kollektion