MÅNEDENS FAVORITTER - FEBRUAR 2018

Klassikere fra Clarins

Sponsoreret af Clarins

clarins_01_ny

Clarins har i mange år været et af mine yndlingsmærker. Min elskede farmor var også lidt af en skønhedsnørd og brugte kun Clarins, så måske har det noget med det at gøre! Jeg tænkte, at det kunne være lidt sjovt at lave et indlæg med nogle af de mest omtalte produkter fra mærket. Jeg håber, at I kan lide det <3

clarins_02_ny

CLARINS INSTANT LIGHT LIP BALM PERFECTOR

Mærkets lip perfectors i flydende form var i mange år det eneste læbeprodukt som jeg brugte! Jeg elskede alt fra duften, til farven til hvordan den føltes på læberne. Nu er jeg faldet pladask for den faste version. Den forlader simpelthen ikke håndtasken! Kæmpe anbefaling.

clarins_03_ny

CLARINS INSTANT EYE MAKE-UP REMOVER

En god øjenmakeupfjerner er et must og jeg har i mange år hørt, at denne her skulle være den bedste! Min yndlings britiske beauty blogger, Anna, fra The Anna Edit sværger til produktet og jeg forstår nu hvorfor. Det er hands down den mest effektive øjenmakeupfjerner jeg nogensinde (!!) har prøvet. Den fjerner mascaraen meget effektivt!

clarins_04_ny

CLARINS LIQUID BRONZE SELF TANNING

Det her er og bliver det bedste tanning produkt til ansigtet! Jeg har faktisk været igennem hele to flasker af denne her før i tiden og er SÅ glad for at have den tilbage i min rutine igen. Jeg smører en lille smule af produktet ud i mine hænder og fordeler cremen rundt i ansigtet. Dog skal man lige passe på omkring øjenbryn og hårkant, haha! Og nå ja, vask fingrene godt med sæbe bagefter, så undgår man de orange pletter!
Clarins er generelt virkelig dygtige til tanning produkter, så jeg vil helt sikkert give dem et skud hvis nogle af jer går og mangler.

clarins_05_ny

CLARINS HAND AND NAIL TREATMENT CREAM

Som jeg har skrevet om herinde før, så døjer jeg med meget tørre hænder og håndeksem. Derfor er jeg storforbruger af håndcreme og det her er klart min yndlings. Hvis jeg skal forkæle mig selv eller en jeg holder af med noget lækkert er det altid denne her håndcreme jeg går efter. Duften er fantastisk, den fugter hænderne helt utroligt, men trænger hurtigt ind i huden. Hvis ikke I har prøvet er det altså på tide!

Jeg elsker, elsker, elsker virkelig Clarins! Lad mig endelig vide hvis I ligger inde med nogle produkter som er helt uundværlige fra mærket <3

Kærligst,
♡Caro

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS FAVORITTER - FEBRUAR 2018