Klassikere fra Clarins

Mine daglige kosttilskud fra Vita Viva 🌿

Sponsoreret af Vita Viva

vitaviva_01_ny

Det er langt fra første gang at jeg nævner Vita Viva her på bloggen! Efter min mening ligger mærket nemlig inde med de bedste og mest effektive kosttilskud på markedet. Jeg tilføjede for en måneds tid siden overstående til min daglige rutine og jeg knuselsker dem! De har i den grad gjort en effekt på min krop. Nedenfor kan I læse lidt mere om hvert enkelt produkt. Jeg håber, at I kan lide det <3

vitaviva_03_ny

VITAMIN C BOOSTER

Vitamin C er jo kendt for at være en stærk antioxidant, som har til formål at styrke immunforsvaret og beskytte imod virus, bakterier og giftstoffer. Det er faktisk afgørende for kroppen at få nok Vitamin C, da vitaminet er vigtig for dannelsen af kollagen, som er det stof, der binder cellerne i vores krop sammen.

Vitamin C har en forebyggende effekt på en lang række lidelser som: for tidlig alderdom, slidgigt, cancer, lungesygdomme, infektioner i kroppen, dårlig sædkvalitet og stress, ja listen er lang! Derudover har Vitamin C også en positiv effekt på hjertet og blodomløbet og er dertil med til at sikre vores psykiske balance. Kapslerne indeholder hyben, rutin, acerola, hesperin, quercetin og biofalvonoider som virker beskyttende mod de frie radikaler og fremmer optaget af Vitamin C i kroppen. De er veganske og kan derfor sagtens indtages af vegetarer og veganere!

ANBEFALET DOSIS

1 tablet 1 – 2 gange dagligt i forbindelse med et måltid

vitaviva_04_ny

VITAMIN B8-BIOTIN

Biotin er et vigtigt vitamin for at frigive energi fra kosten. Vitamin B8 er med i processen om dannelsen og nedbrydningen af kulhydrater og proteiner og produktion af fedtsyrer. Dertil er Vitamin B8 lidt af et skønhedsvitamin, da det bidrager til et sundt hår og sund hud. Jeg mistede for et halvt års tid siden en del af mit hår, så jeg glæder mig helt vildt til at se, om disse har en effekt på mit hår. Indtil videre synes jeg faktisk, at mine negle virker mere stærke og hårde. Time will tell!

Vitamin B8 er også vegansk.

ANBEFALET DOSIS

Daglig dosis er en kapsel med vand

vitaviva_05_ny

ORGANIC FLAXEED OMG’S

Hørfrøolie er en af mine favorit olier. De indeholder en blanding af fedtsyrer af omega-3 og omega-6 samt karotener (forstadier til A-vitamin) og E-vitamin. Fun fact, så indeholder hørfrøolie mere omega-3 end fisk, ret vildt! Hvis man spiser hørfrøolie er man altså godt dækket ind og behøver ikke at spise fisk eller tage fiskeolie som kosttilskud. Dette er nemlig vigtigt for vegetarer og veganere, som ofte ikke får tilstrækkeligt omega-3 fedtsyrer i kosten. Selv lever jeg vegetarisk, men spiser fisk engang imellem, så det her kosttilskud er et kæmpe must i min rutine.

Olien kan hjælpe kroppen med at bekæmpe betændelsestilstande i kroppen. Flaxeed OMG’s har et højt indhold af B-vitaminer, samt magnesium og mangan. Dertil et højt indhold af fibre, som bidrager til at sænke kroppens kolesteroltal, samt understøtter de en god fordøjelse.

ANBEFALET DOSIS

3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid

vitaviva_06_ny

MULTIVITAMIN VITAMAX

Vitamax er lidt et favoritprodukt fra Vita Viva! Vitamax er et stærkt udviklet multivitamin, som indeholder en optimal kombination af vitaminer, mineraler, urter, bioflavonoider, aminosyrer, havplanter og grønt. Dertil indeholder kapslerne bl.a. wheat grass juice, broccoli, spirulina, chlorella, rødbede, ingefær, hvidløg og grøn te. Vitamax anbefales til alle for at lægge en fundamental base, som er med til at sikre kroppens behov, styrke immunforsvaret og medvirke til en sund hverdag samt et sundt helbred. Det vil altså sige at Vitamax er en dækkende vitaminpille, som sikre at kroppen får den anbefalede daglige dosering af de livsvigtige næringsstoffer som kroppen har brug for.

For mig er det her klart det vigtigste kosttilskud for mig, for så ved jeg, at jeg er ret godt dækket ind!

ANBEFALET DOSIS

Anbefalet daglig tilskud til voksne er 4-8 tabletter afhængig af behov

vitaviva_07_ny

Generelt kan jeg varmt anbefale Vita Viva og deres produkter! Så hvis der sidder andre kosttilskud junkies derude, så er det altså HER I skal nørde rundt, haha!

Kærligst,
♡Caro

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassikere fra Clarins