Endnu en ny favorit nicheduft...✨

Den bedste øjenskyggepalette, nogensinde!

Sponsoreret af Urban Decay

nakedheat_01_ny

Hvis I har læst mit seneste indlæg om Urban Decay (HER), så har I måske bemærket min begejstring for mærket, haha! Jeg forstår endelig hypen om deres produkter og især deres Naked Heat palette er mit nye musthave skønhedsprodukt!

nakedheat_021888

Paletten blev lanceret i sommers, men det er først nu at jeg selv har fået fingrene i den. Paletten indeholder tolv smukke øjenskygger, både shimmery og matte (fem shimmery og syv matte). Det er faktisk den første øjenskyggepalette hvor jeg vil bruge alle farverne! Jeg synes altid, at der er en eller to farver som bare slet ikke passer med resten af nuancerne, men det er slet ikke sagen her! Nedenfor beskriver jeg hver enkelt farve, jeg håber, at I kan lide det <3

nakedheat_031889

“Ounce” er en perlemors-agtig øjenskygge som er helt perfekt til den inderste øjenkrog og under brynbenet. Den har hverken for meget eller for lidt shimmer i sig til formålet. Helt perfekt efter min mening!

“Chaser” er en matte skygge som jeg for det meste bruger over hele øjenlåget for at udjævne hudtonen. På dage hvor det skal gå lidt stærkt kan jeg godt lide bare at bruge “Ounce” i øjenkrogen og “Chaser” over hele øjet og med en masse mascara.

“Sauced” er også en matte skygge med rødlige undertoner. Jeg bruger den enten sammen med andre skygger eller alene over hele øjet og blendet under den nederste vippekant.

“Low Blow” er den perfekte matte crease farve, som er enorm nem at tone ud. Sammen med “Sauched” er denne her skygge den jeg har brugt mest.

“Lumbre” er en varm rosegold nuance. Hvis man er til en ægte metallisk finish vil man elske denne nuance! Jeg kommer især til at bruge den meget til sommer hvor kuløren er lidt lækrere end nu, haha!

“He Devil” er en meget varm matte. Hvis man er til brændte toner, er denne her virkelig fin! Både over hele øjet, men også som som crease farve.

“Dirty Talk” har også den fineste metalliske finish. Denne her nuance er mere bronze/kobber-agtig hvilket jeg elsker. Jeg havde den på hele øjenlåget den anden dag som det eneste og fik så mange komplimenter!

“Scorched” på en måde er skygge lidt en blanding af “Lumbre” og “Dirty Talk”, da den er en anelse mere pink end de to andre.

“Cayenne” er en varm matte brun, som fungerer virkelig fint sammen med “Lumbre” og “Dirty Talk”.

“En Fuego” er en lidt mørkere matte end “Cayenne”, som jeg på det sidste har brugt som liner over den øverste vippekant for lidt ekstra definition.

“Ashes” er også god som liner til de mere dramatiske looks. Dog er det ikke en farve som jeg bruger specielt meget til hverdag.

“Ember” er den perfekte øjenskygge hvis man skal begive sig ud i et bronzy smokey eye. Den er virkelig nem at tone ud, og faktisk behøver man kun denne ene skygge til formålet. Virkelig unik!

Udover at farverne i paletten er en hver varm øjenskygge-lovers drøm, så er kvaliteten af skyggerne virkelig i top. De er alle tilpas pigmenterede, nemme at blende og holder rigtig godt i løbet af dagen. Jeg har absolut intet dårligt at sige. Paletten blev meget hurtigt fast inventar i makeuppungen og jeg tror ikke, at den bliver skiftet ud lige foreløbigt…

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Jeg deler din begejstring! Jeg er så glad for min. Farverne er bare så flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Så enig! Der findes intet bedre end varme nuancer <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en ny favorit nicheduft...✨