Nyhed fra Jo Malone 🌸

Forårsnyheder på mit bord 🌸

bjorn

Sponsoreret af Björn Axén 

Hvis I læste mit indlæg med mine yndlings hårprodukter HER, så har I måske bemærket, at jeg EEEELSKER Björn Axéns tørshampoos! Nu lancerer mærket 3 nye versioner med vidunderlige dufte: Green apple, Sweet blossom og Sunny grapefruit.

Produkterne lover at:
– Friske håret op og give en hurtig følelse af rent hår
– Give let fyldighed, som ikke gør håret stift
– Fri for parabener, konserveringsmidler, MI, IPBC, silikone, SLES, sulfater, BHT, PHMB, palmeolie, BPA og citronsyre
– Duftene er hyperallergenic, hvilket betyder, at parfumen ikke indeholder allergener, som skal deklareres
– Formlerne er veganske
– pH værdi 6-8

… Jeg har testet alle tre varianter og er virkelig begejstret for alle tre. Derudover må det nok være den pæneste indpakning nogensinde! Så fine og forårsagtige <3

springnews_02_ny

Sponsoreret af Essie

Så er det igen tid til lidt Essie-love! Jeg ved godt at jeg viser utrolig mange lakker fra Essie her på bloggen, men det er virkelig også bare mit yndlingsmærke indenfor negle. På overstående billede ser de deres Enchanted Collection. Alle farver er efter min mening helt perfekte til hverdag, jeg har faktisk svært ved at vælge hvilken en skal på, haha!

“matter of fiction” en svag lyserød med blå undertoner
“princess charming” en støvet gammelrosa med et twist af muskatnød
“once upon a time” en iskold blå med grå undertoner
“spellbound” en let mosgrøn drysset med guldstøv
“daring damsel” en børset metallisk champagne guld
“good knight” en maghogni rød

springnews_03_ny

Sponsoreret af Real Techniques

Jeg knuselsker mine Real Techniques børster og nu lancerer makeupartisterne og søstrene Sam og Nic en helt ny kollektion bestående af syv pensler og en svamp i et design, der er inspireret af de seneste holografiske, paselagtige og glitter-trends. Er jeg den eneste der tænker på enhjørne emojiien når kigger på dem? Haha! På billedet ovenover kan I se:

Powder Brush – DKK 129
Blush Brush – DKK 129
Shadow Brush – DKK 109

Som resten af Real Techniques børster er disse intet mindre end fantastiske og til en rigtig fin pris også! De forhandles bl.a. hos Matas, Magasin og Salling <3

springnews_04_ny

Sponsoreret af Maybelline

Hvis ikke disse nye øjenskyggepaletter fra Maybelline får en i forårsstemning, så ved jeg snart ikke! Jeg mener bare, prøv lige at se alle de fine nuancer, ih! Disse City Kits, Urban Lights og Pink Edge indeholder hver otte øjenskygger, en blush og en highlighter. Ligesom resten af de øjenskygger fra Maybelline som jeg har testet er det en super fin kvalitet, især til en pris af DKK 139,95. Hvis man elsker at lege med forskellige øjenskyggelooks og farver er de her paletter helt sikkert et kig værd <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed fra Jo Malone 🌸