Forårsnyheder på mit bord 🌸

Sugarbearhair vitamins 💙

Sponsoreret af Sugarbearhair

sugarbear_01_ny

Hvis nogle af jer følger med på min Instagram (@carolineovergaard), så har I måske set, at jeg i sommers valgte at klippe ret meget af mit hår. Faktisk til lige under skuldrene, hvilket er MEGET kort for mig. Jeg har på det sidste savnet det lange og har derfor suppleret min kost med Sugarbearhair som er et kosttilskud specialiseret til håret, i form af små vingummier. Det er ikke første gang at jeg prøver Sugarbearhear, så selvom jeg ikke er helt færdig med indholdet kan jeg ærligt sige, at de altså virkelig virker! Jeg mener bare, hvis de er gode nok til Kim Kardashian, så er de altså også gode nok til mig!

sugarbear_02_ny

De små blå bamser indeholder A, C, D, E, B6 og B12 vitaminer. Derudover er de beriget med biotin som er kendt for at bidrage til at vedligeholde normalt hår.
Vingummierne kan sagtens anvendes af vegetarer! De er nemlig fri for gluten, soya, gelatine og er ikke testet på dyr. Hvis man virkelig gerne vil have lokkerne til at gro kan jeg varmt anbefale at købe sættet med tre glas, da det virkelig gør underværker. Det kan bl.a. købes lige HER.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsnyheder på mit bord 🌸