Sugarbearhair vitamins 💙

Nilens Jord SS18

Sponsoreret af Nilens Jord

nilensjord_0011914

Forleden morgen blev jeg glædeligt overrasket, da postmanden ringede på med Nilens Jords SS18 kollektion. Kollektionen har fokus på foråret og sommerens smukke farver og er selvfølgelig allergicertificeret som altid. Nedenfor kan I læse lidt mere om de enkelte produkter. Jeg håber, at I kan lide det <3

nilensjord_0021915 nilensjord_0031916 nilensjord_0041917

nilensjord_0051918

HIGHLIGTER DKK 195

Disse highlighters er efter min mening ‘the star of the show’. Ikke nok med at jeg absolut elsker highlighters (det er helt sikkert også det jeg har mest af i min makeupsamling…) så er de her virkelig gode! Nedenfor kan I se hvilken finish de har, jeg er simpelthen så begejstret! Enormt pigmenterede og glødende. Well done, Nilens Jord!

FAN BRUSH DKK 60

I forlængelse af de nye highlighters lancerer Nilens Jord også en Fan Brush i deres Metallic kollektion. En Fan Brush er et absolut must til at påføre sin highlighter med, så det er virkelig fedt at se, at sådan en børste nu er at finde i deres sortiment. Derudover er Nilens Jords pensler håndlavede med allergivenlige syntetiske fibrehår.

nilensjord_0061919

nilensjord_0071920

PRETTY LIPS DKK 145 

Deres nye Pretty Lips er læbepleje med farve, som er meget nemme at påføre. Man kan enten vælge en diskret farve med ét strøg, eller man kan vælge at bygge farven op ved at påføre flere lag.
Formuleringen indeholder bl.a. E-vitamin og Shea Butter, som har til formål at fugte og pleje læberne.

nilensjord_0081921

FOUNDATION STICK DKK 210

Jeg elsker foundations som kommer i stick-form! De er utrolig nemme at arbejde med og er også perfekte on-the-go. Disse indeholder hyaluronsyre, som har til formål at holde huden frisk i løbet af dagen. Så hvis der er andre der ligesom jeg døjer med en tør hud, er disse her foundationssticks helt sikkert et kig værd. Produktet kommer i fire forskellige nuancer.

nilensjord_0091922

NAIL POLISH DKK 99,95

Man kan da ikke andet end at komme i forårshumør af at kigge på disse smukke neglelakker! De er simpelthen så fine allesammen! Jeg tror faktisk, at den hvide skal på mine negle senere…

nilensjord_0101923

EYE PRIMER DKK 170

Jeg synes det er så sejt, at Nilens Jord har lanceret en øjenskyggeprimer! Det er lidt et produkt der er kedeligt at købe, men helt sikkert også nødvendigt hvis man vil have øjenmakeuppen til at holde hele dagen. Denne her er selvfølgelig også allergicertificeret, så hvis man døjer med sarte øjenområder er denne her et ret godt bud! Jeg har dog ikke selv testet produktet endnu.

nilensjord_0111924

GLIDE-ON EYELINER DKK 95

Jeg er også ret begejstret for deres nye eyeliners! De er enormt nemme at påføre, da konsistensen er tilpas blød, men har dertil stadig en lang holdbarhed. Serien består af tre matte liners og én metallisk.

nilensjord_0121925

MONO EYESHADOW DKK 140

Jeg er en kæmpe øjenskygge-junkie, så jeg kunne slet ikke få armene ned da jeg så alle disse smukke skygger! Her har vi at gøre med alt fra lys til mørk, matte, pearly og metallisk finish. Jeg har altid været rigtig glad for kvaliteten af Nilens Jord øjenskygger, og disse er ingen undtagelse. Jeg er specielt vild med den smukke kobberskygge, den bliver helt perfekt til sommer!

Skal I have fingrene i nogle af produkterne?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sugarbearhair vitamins 💙