Nilens Jord SS18

Nye favoritter på badeværelset

Jeg elsker at teste nye produkter på badeværelset hele tiden, det er simpelthen noget af det bedste for en ægte beautyjunkie som mig! Nedenfor kan I læse lidt mere om hvilke produkter jeg specielt er glad for lige nu <3

bathessentials_011905

Sponsoreret af Madara og Pai Skincare

PAI CAMELLIA & BERGAMOT GENTE GENIUS BODY WASH

Det her er et af de mest luksuriøse body washes jeg nogensinde har prøvet, virkelig! Denne sæbe er særligt formuleret til sensitiv hud og er helt perfekt hvis man døjer med udtørring, eksem, Psorasis og Dermatitis.

Nøgleingredienser: Camellia, bær fra Magnolie og Bergamotte-olie.
Derudover er produktet er fri for sulfater.

Kæmpe anbefaling herfra og helt sikkert et produkt jeg kunne finde på at anskaffe mig igen.

MADARA FIRMING ANTIOXIDANT BODY OIL

Jeg kan aldrig få nok af kropsolier! Faktisk foretrækker jeg dem fremfor lotions, da de bare er lidt mere fugtgivende. Denne fra Madara har til formål at virke opstrammende og forberede hudens elasticitet. Dertil skulle den også forebygge strækmærker. Madara anbefaler den især til gravide kvinder, men jeg har faktisk haft ret meget glæde af den her på det sidste, da den er enormt fugtgivende, haha! Så jeg vil sige at alle kan bruge den <3

FRANK BODY COCONUT COFFEE SCRUB

Det er første gang at jeg prøver et produkt fra Frankbody, og hold nu op, hvor er denne her scrub for vild!
Scrubben er til hele kroppen og indeholder og er helt perfekt til at tage med på ferie f.eks. Jeg skal helt sikkert prøve flere produkter fra mærket.

KARMAMEJU TØRBØRSTE

Tørbørsten er ikke en nyhed på badeværelseshylden, men bestemt en KÆMPE favorit. Jeg er blevet helt afhængig af at tørbørste og gør det faktisk hver eneste dag inden jeg skal i bad. Det er blevet et lille ritual. Jeg skal aldrig være foruden … <3

bathessentials_021906

Sponsoreret af Garnier og L’Oréal

GARNIER PURE CHARCOAL BLACK TISSUE MASK

Det er ikke første gang at jeg forelsker mig i en sheetmaske fra Garnier, de er altså virkelig gode! Hvis man døjer med tilstoppede porer og har brug for at få huden helt ren, så er det altså bare at smutte ned i den lokale Matas og snuppe et par af de her med hjem! Maskerne indeholder bl.a. ekstrakt fra sorte alger og hyaluronsyre, ret sejt!

L’OREAL REVITALIFT GLYCOLIC ANTI-AGE PEEL PADS

Som mange af jer nok ved, så findes der to forskellige måder at eksfoliere huden på: mekanisk og kemisk. Personligt er jeg mere til den kemiske, som typisk indeholder ingredienser som salicylsyre, alfahydroxysyre (AHA) eller enzymer, der kan hjælpe med kemisk at nedbryde de døde hudceller. Jeg er blevet helt afhængig af disse fra L’Oréal, som er en kemisk eksfoliering bestående i vatrondeller badet i 10% frugtsyre. L’Oréal anbefaler at man forsigtigt kører en pad henover ens rene hud om aftenen. Dertil skal man påføre produktet i cirkulære bevægelser henover hele ansigtet, men undgå øjenomgivelserne! Jeg er kæmpe, KÆMPE fan af det her produkt! Det har virkelig gjort en forskel på min huds tekstur, især på kinderne, hvor jeg lige i øjeblikket døjer med ar fra urenheder. Jeg skal virkelig have fat i en ny krukke når jeg er færdig og håber inderligt, at de bliver en del af L’Oréals faste sortiment. AMAZING!

bathessentials_031907

Sponsoreret af Lee Stafford

LEE STAFFORD SEA SALT MUD MASK

Noglegange har håret bare brug for en god dybdegående rens, haha! Det har jeg i hvert fald og til lige det formål er jeg blevet rigtig glad for denne mud mask. Masken er fyldt med mineraler, salte og alger, der alle beriger, blødgør, hydreer og ikke mindst dybderenser hår og hovedbund.
Lee Stafford anbefaler at man påfører masken efter shampoo og masserer produktet jævnt ind i håret fra rod til spids. Produktet skal sidde i fem minutter og derefter vaskes ud og til sidst slutte af med ens balsam som normalt. Helt sikkert et produkt der får lov til at blive på min badeværelseshylde!

Lad mig endelig vide, hvis I ligger inde med nogle musthave skønhedsprodukter for øjeblikket <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord SS18