Nyt musthave produkt til fyldigt hår

Førstehåndsindtryk: Anastasia Beverly Hills

Sponsoreret af Anastasia Beverly Hills

anastacia_011942

Tro det eller ej, men jeg har faktisk aldrig før prøvet Anastasia Beverly Hills før nu! Det er jo helt crazy, når jeg jo er en kæmpe beautynørd, haha! Nu har jeg endelig fået fingrene i nogle af produkterne fra deres sortiment og nedenfor kan I læse lidt mere om hvad jeg synes om dem. Jeg håber, at I kan lide det <3

anastacia_021943

Grundlæggeren, Anastasia Soare, er internationalt kendt som “the eyebrow guru” og derudover er mærket det førende makeupbrand indenfor øjenbryn.

Mærkets filosofi er at skabe produkter, der giver skal give balance og proportioner og hjælpe kvinder med at fremme deres naturlige skønhed. Dertil er det også vigtigt for mærket at opretholde en høj kvalitet for at gøre deres kunder tilfredse.

anastacia_031944

BLUSH KIT RADIANT 

Jeg er en sucker for fine blushfarver og denne her palette er meget hurtigt gået hen og blevet en klar favorit i min makeuppung! Paletten består af fire forskellige nuancer:

“Spoiled”: en kølig pink med guldglitter

“Coastline”: koral fersken (min favorit)

“Breeze”: rosa

“Terrace”: rødlig fersken

Pigmenteringen er virkelig i top, man skal faktisk være lidt forsigtig når man svinger sin pensel, haha! Dertil holder blushen virkelig længe på kinderne. Helt klart en ny favorit som jeg ikke vil være foruden.

anastacia_041945

MATTE LIPSTICK – “STEVIE”

Mærkets matte læbestifter fås vitterligt i ALLE tænkelige nuancer. I sortimentet er der endda en helt blå, mega sejt hvis man tør begive sig ud i sådanne looks. Jeg er altid lidt nervøs når jeg prøver en matte læbestift, for de har altså tendens til at tørre læberne en del ud. Det oplever jeg dog slet ikke med denne her og dertil holder den enormt længe på læberne. Helt sikkert et rigtig godt bud hvis man døjer med læbestifter der bare ikke holder. Jeg er også ret lun på farven “Spice”.

anastacia_051946

LIQUID GLOW HIGHLIGHTER

Selvfølgelig skal der også en highlighter på bordet! Det er jo noget af de bedste jeg ved, haha! Her har vi at gøre med en hightlighter i flydende form, som giver en naturlig glød til huden med en let metallisk finish. Den fås i fire forskellige nuancer:

“Peach Fizz”

“Oyster”

“Perla”

“Bronzed” (som I kan se på billedet ovenover)

Jeg er godt og grundigt vinterbleg for tiden, så jeg har faktisk brugt highlighteren som en glødgivende primer under min foundation. Det lyder måske lidt vildt, men trust me, det ser simpelthen SÅ lækkert ud hvis man blender den godt ind i huden. Selv har jeg gjort det med mine fingre, men man kan med fordel benytte sig af en beautyblender eller børste.

anastacia_061947

TINTED BROW GEL – “CHOCOLATE”

Anastasia Beverly Hills er jo især kendt for deres fantastiske bryn produkter, så jeg havde altså høje forventninger til denne her browgel. Jeg vil ikke sige så meget andet end at det ER den bedste jeg nogensinde har brugt til mine bryn, hands down. Jeg er lidt af en bryn-snob, så der skal virkelig meget til at imponere mig på denne her front, haha! Den tilføjer en smule farve til brynene, holder dem på plads hele dagen (vigtigt hvis man har store bryn ligesom jeg, haha!). Dertil klister den slet ikke, WIN!

anastacia_071948

LIQUID LIPSTICK – “LOVELY”

Kan man få for mange læbeprodukter? Det tror jeg altså ikke! Det her er en højpigmenteret, flydende læbestift som har til formål at give en langtidsholdbar og mat finish til læberne. Ligesom den matte læbestift er denne her virkelig også behagelig på læberne.

Planen var egentlig, at jeg ville vise jer et look med alle produkterne, men i skrivende stund ligger jeg simpelthen i sengen med en grum influenza, så det ville næsten være synd for produkterne at smide et billede op af mig, haha! Dog kan I jo holde øje med min Instagram (@carolineovergaard), for der kommer helt sikkert et look med produkterne op der meget snart!

Alt i alt er jeg ENORMT imponeret af Anastasia Beverly Hills! Jeg crusher også virkelig på deres Modern Renaissance Palette, Contour Kit og deres mega smukke Moonchild Glow Kit. Er der nogle af jer der har prøvet dem? <3

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Hvor ser de lækre ud, har heller aldrig prøvet nogle f deres produkter… Egentlig for dårligt! Rigtig go bedring🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Jamen sådan havde jeg det også! Kæmpe anbefaling, helt sikkert pengene værd 💓
   Tusinde tak og rigtig dejlig dag til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt musthave produkt til fyldigt hår