Simple and glowy makeup ✨

Ny rutine med Sensai

Sponsoreret af Sensai

fullsizerender

Måske kan nogle af jer huske mit indlæg med Sensai hudpleje HER tilbage i november? Det var nemlig første gang jeg stiftede bekendtskab med mærkets hudpleje og allerede dengang blev jeg helt forelsket. Jeg testede på daværende tidspunkt deres Cellular Performance Double Moisturising Trial Set, som virkelig er smart hvis man gerne vil se, om Sensai er den rette hudpleje for en.

Jeg har efterfølgende testet en hel serie af deres produkter, som passer perfekt til min hud. Jeg døjer med en tør hud, der har tendens til små urenheder engang imellem. Nedenfor kan I læse lidt om de forskellige produkter og hvordan jeg bruger dem i min daglige rutine. Jeg håber, at I kan lide det <3

fullsizerender-2

SILKY PURIFYING CLEANSING CREAM

Jeg starter altid med at rense min hud om aftenen med en form for renseolie eller cream. Det er efter min mening den mest effektive og skånsomme måde at fjerne makeuppen på. Sensais’ cleansing cream er virkelig en af de bedste jeg længe har prøvet! Den renser tilstoppede porer (som jeg i den grad døjer med) og befrier også huden fra ydre påvirkninger. Jeg påfører bare produktet på et tørt ansigt (med al makeuppen på) og masserer det ind i cirkulære bevægelser.
Produktet indeholder mandel–, og appelsin- og arganolie, som opløser makeuppen, mega smart!

SILKY PURIFYING CREAMY SOAP

Jeg dobbeltrenser ALTID min hud om aftenen. Først skal makeuppen af, derefter skal selve huden renses. Hvis ikke I har prøvet denne metode før, skal I helt sikkert prøve det af. Det har i hvert fald gjort en kæmpe forskel på min hud! Til nummer to rens bruger jeg deres Creamy Soap, som virkelig er mit yndlingsprodukt fra deres hudplejesortiment. Det er den mest luksuriøse rensesæbe, som har til formål at fjerne snavs fra huden. Jeg masserer produktet ind på et fugtet ansigt og skylder det derefter af med en varm vaskeklud. Min hud føles SÅ blød og ren efterfølgende, det er helt vildt! Generelt ligger Sensais’ produkter i den dyre ende, I know, men hvis man er nysgerrig på mærket ville jeg helt sikkert starte med en af deres renseprodukter, som er lidt mere budgetvenlige end nogle af deres andre produkter. Det her produkt er i hvert fald et must i min hudplejerutine nu!

CELLULAR PERFORMANCE LOTION II MOIST

Næste step er en essence. Det er faktisk først indenfor de sidste måneder jeg er begyndt at bruge en essence i min rutine. Det er i den grad noget der har gjort en forskel på min hud, som virkelig er dehydreret. Selvom jeg ikke har prøvet så mange so far, så er denne her en klar favorit. Denne essence gør huden ‘klar’ til efterfølgende fugtpleje og sørger for, at de resterende produkter i ens rutine trænger bedre ind. Dertil giver det en masse fugt og giver huden fasthed. Denne version er velegnet til normal til tør og meget tør hud – life changing!

CELLULAR PERFORMANCE EMULSION II MOIST

Sensais’ filosofi går ikke kun ud på dobbeltrens, nej, vi skal også dobbeltfugte! Efter jeg har påført min essence bruger jeg denne lotion. Jeg er virkelig imponeret af det her produkt! For selvom konsistensen er meget flydende, så giver den alligevel enormt meget fugt! Jeg tænker, at den bliver helt perfekt til de varme sommerdage, hvor man bare vil have noget let på huden.

Min rutine om morgnen og aftenen er næsten den samme, bortset fra at jeg dobbeltrenser om aftenen. Dog har jeg tilføjet et nyt og ret sejt produkt fra mærket også i min morgenrutine. Det kan I læse mere om under billedet!

fullsizerender-1

CELLULAR PERFORMANCE DAY CREAM SPF 25

Denne dagcreme er et af Sensais’ nyeste produkter. Det er en dagcreme som har til formål at beskytte huden mod tidlige ældningstegn, som tit forårsages på grund af UV-stråling og generel tørhed. Mange bliver tit skræmte af dagcremer med solfaktor i, da disse tit har tendens til at fedte huden til og tilstoppe den. Det oplever jeg dog SLET ikke med denne her! Den har nemlig en virkelig let konsistens som hurtigt trænger ind i huden. Jeg påfører en god mængde i hele ansigtet og på halsen som det sidste step i min rutine hver eneste morgen.

Alt i alt er jeg meget begejstret for Sensais’ hudpleje. Udover at min hud på kort tid ser renere og mere strålende ud, så er det bare en hel speciel oplevelse at påføre produkterne på hver morgen og aften. Hvis man har budgettet til deres produkter, vil jeg helt sikkert anbefale at give produkterne et skud. Det er jeg sikker på, at I ikke vil fortryde.

Hav en skøn og solrig søndag!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple and glowy makeup ✨