Ny rutine med Sensai

Kropspleje fra Sachajuan 🍋

Sponsoreret af Sacha Juan

fullsizerender-3

Sachajuan laver efter min mening noget af det bedste hårpleje på markedet, så da jeg fik muligheden for at teste nogle af deres produkter til kroppen kunne jeg slet ikke få armene ned. For udover at mærket har den pæneste indpakning jeg længe har set, så er indholdet virkelig også godt.

Jeg er især blevet helt afhængig af deres BODY WASH i ‘shiny citrus’ og deres BODY LOTION i ‘shiny citrus’ også. Hvis man elsker citrusdufte ligesom jeg, er de her virkelig lækre. Og de ville i den grad også være den helt perfekte værtindegave! Hvem ville ikke elske at have dem stående ude på badeværelset?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny rutine med Sensai