Kropspleje fra Sachajuan 🍋

Forårsnyheder fra Elizabeth Arden

Sponsoreret af Elizabeth Arden

fullsizerender-6

Elizabeth Arden lancerer dette forår deres Bronze Vibes Color Collection som I kan se på overstående billede. Jeg kommer i den grad i forårshumør og er især ret lun på den smukke highlighter og lipglosses…

fullsizerender-5

LIMITED EDITION FOREVER GLOW HIGHLIGHTING POWDER 

Denne highlighter skriger jo på forår og sommer! Den indeholder fire nuancer, som har til formål at give ansigtet den perfekte mængde glød med de fineste perlemorskorn. Farverne kan bruges alene eller blandes efter behov. Det her produkt bliver en klar favorit hos mig de næste par måneder.

fullsizerender-4

BEAUTIFUL COLOR LIQUID LIP GLOSS

Jeg er lidt af en lipgloss-junkie, så da jeg så disse fine glosses blev jeg ellevild. Glosserne har til formål at pleje læberne med fugt og farve. Produktet indeholder ingredienser som Aloe Vera og  C- og E-vitamin. Jeg har modtaget “Pretty Obsessed” (venstre) og “Gone Pink” (højre), men de fås også seks andre nuancer, så det er bare med at komme ned til den nærmeste Elizabeth Arden counter!

 Udover den smukke highlighter og lipglosses så indeholder serien også disse Dare to Bare Bronzing Gel Pearls, som er en let geléformel som giver hele kroppen en ensartet og smuk hud. Produktet indeholder perlemorspartikler, der giver huden en bronzefarvet glød. Kan bruges på ben, arme, skuldre osv. Jeg har endnu ikke prøvet produktet, men glæder mig til at prøve det når de bare vinterarme skal frem!

Kollektionen er tilgængelig i butikkerne nu, så det er bare med at komme afsted, de damer!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kropspleje fra Sachajuan 🍋