Forårsnyheder fra Elizabeth Arden

Førstehåndsindtryk: La Mer 🌿

Sponsoreret af La Mer

acs_0115

Jeg skal gerne indrømme, at det var lidt af en speciel tirsdag eftermiddag, da jeg kom hjem til den smukkeste PR pakke fra La Mer. Som overskriften på dette indlæg nok afslører, så er det første gang at jeg prøver mærket og jeg kan kun sige: wauw.

lamer2

THE LIP BALM 

Det her er og bliver den bedste læbepomade jeg i mit liv har prøvet! Den har til formål at blødgøre ruhed og hele meget tørre læber. Nogle læbepomader har ikke nogen længerevarende effekt, men jeg har lagt mærke til, at bare på få dage føles mine læber meget mere velfugtede end normalt. Dertil sidder min læbestift MEGET pænere efter jeg er begyndt at bruge denne her. Fantastisk produkt!
Jeg var lidt skeptisk ved første øjekast, for kan en læbepomade virkelig være 445 kroner værd? Hvis man har råd til den, så ER den virkelig pengene værd.

THE HAND TREATMENT

Som mange af jer nok ved, så er hænderne et af de mest udsatte områder på kroppen og ofte et sted der bliver forsømt når det kommer til pleje. Hænderne kan især være følsomme overfor skadelige elementer som sol, forurening, kulde og andet, så de kræver altså særlig opmærksomhed! Selv døjer jeg med de tørreste hænder og med håndeksem, som jeg desværre nok aldrig kommer af med. Derfor er jeg altid på udkig efter den bedste håndcreme og helt ærligt, så er denne her virkelig højt på listen, hvis ikke den bedste. Formuleringen i det her produkt sørger for at binde fugten i huden, så selv de tørreste hænder (som mine) efterlades enormt bløde. The Hand Treatment er hurtigt blevet fast inventar ved natbordet og jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at mine hænder er blevet en smule afhængig, haha!

Jeg er nu enormt hooked på mærket og enormt nysgerrig på resten af deres sortiment. Selv har jeg et ret godt øje til deres The Powder, The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20, Moisutizing Cool Gel Cream, The Revitalizing Hydration Serum og The Mist. Ja, ønskelisten er altså ret lang! Lad mig endelig vide nede i kommentarfeltet, hvis nogle af jer har prøvet nogle af produkterne <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsnyheder fra Elizabeth Arden