Førstehåndsindtryk: La Mer 🌿

Den perfekte matte øjenskyggepalette

Sponsoreret af Urban Decay

fullsizerender-3

Jeg er og bliver en ægte øjenskygge-junkie, haha! Jeg kan simpelthen ikke få nok og elsker at teste nye paletter hele tiden. Dog har jeg de sidste par måneder uafbrudt brugt Urban Decays Naked Ultimative Basic Palette. For det er efter min mening den bedste øjenskygge palette, hvis man ligesom jeg, elsker matte øjenskygger.

Matte skygger har tendens til at være meget tørre i konsistensen og svære at blende. Det er slet ikke tilfældet med de her skygger. Urban Decay har virkelig formået at kreere en formular, som er nemme for selv den mest uerfarne at arbejde med. Jeg er virkelig imponeret og vil gå så langt som at sige, at Urban Decay er mit yndlingsmærke indenfor øjenskygge!

fullsizerender-4

Fra venstre mod højre: “Blow”, “Nudie”, “Commando”, “Tempted”, “Instinct”, “Lethal”, “Pre-game”, “Extra Bitter”, “Faith”, “Lockout”, “Magnet” og “Black Jack”. 

fullsizerender

“Blow”  bruger jeg hver eneste dag i den inderste øjenkrog for at friske ansigtet op. Det er den fineste perlemors nuance med en lille smule shimmer i (den eneste skygge som ikke er matte i paletten). “Pre-game” bruger jeg over hele øjenlåget for at udjævne hudtonen, det ser bare lidt mere rent og friskt ud. Og derefter bruger jeg “Faith” (som efter min mening er den perfekte brunlige nuance ever) over hele øjenlåget, i min crease og under den nederste vippekant. Det er sådan mit go-to look for tiden, men helt ærligt så elsker jeg at mikse alle de forskellige farver på kryds og tværs, de er virkelig så gode!

Har I en yndlingspalette fra Urban Decay? Selv er jeg ret spændt på at prøve deres nye Naked Petite Heat!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Førstehåndsindtryk: La Mer 🌿