Ny duft fra CLEAN: Ultimate Beach Night

Hudplejerutine forår 2018

Produkter modtaget i gave til test

acs_0127

Vejret har helt sikkert en effekt på vores hud! Så når årstiderne skifter, skifter jeg også ud i mine hudplejeprodukter. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt for jer at se, hvilke produkter jeg har stående på badeværelseshylden lige nu. Jeg håber, at I kan lide det <3

acs_0139

acs_0140

MORGENRUTINE:

morgen_1

AVENE EXTREMELY GENTLE CLEANSER LOTION

Jeg starter altid ud med at rense min hud om morgenen med en mild ansigtsrens til sensitiv hud. Min absolutte favorit til det formål er Avènes cleanser. Dertil er jeg rigtig glad for at den er uden parabener, parfume og farve. Fantastisk produkt!

CLINIQUE MOISTURE SURGE FACE SPRAY

Som jeg har skrevet om mange gange her på bloggen, så døjer jeg med en meget tør hud. Derfor forsøger jeg at tilføje så meget fugt i min rutine som muligt. Cliniques Moisture Surge ansigtsspray giver min hud et ekstra lag fugt, så min hud føles velfugtet, men også så min makeup sidder pænere på huden i løbet af dagen. Produtket indeholder aktiv aloe, som har til formål at genoprette hudens fugtbalance, blødgøre og lindre huden. Jeg tror faktisk jeg skal have fat i en ekstra til håndtasken!

morgen_2

KARMAMEJU COUTURE EYE CREAM 01

Min absolutte yndlingsøjencreme er helt sikkert Karmamejus. Konsistensen er mild, men fugter og opstrammer øjenomgivelserne enormt godt. Den har til formål at hjælpe med: fine linjer, mørke rander, hævede øjne og beskytte mod miljømæssige påvirkninger – altså den har hele pakken! Helt sikkert et produkt jeg skal have fat i igen når jeg løber tør.

ORIGINS DR. WEIL MEGA-MUSHROOM ADVANCED FACE SERUM

Min dagserum er denne fra Origins. Denne serum er beroligende og styrkende. Den indeholder bl.a. Reishivsvampe, Havtorn og Chaga, som er superfoods med fantastiske effekter for huden. På dage hvor min hud er særlig sensitiv er denne serum fantastisk til at berolige min hud. Jeg er blevet lidt nysgerrig på ‘Mega-mushroom’ serien fra Origins. Sig endelig til hvis der er nogle af jer der har prøvet andre produkter derfra!

morgen_3

CLINIQUE MOISTURE SURGE 72-HOUR HYDRATOR

Endnu et yndlingsprodukt fra Cliniques’ Moisture Surge serie! Denne dagcreme har jeg allerede talt om HER og den fortsætter altså med at være en favorit. Hvis nogle af jer læsere døjer med tør hud, så kan jeg varmt anbefale at smutte forbi en Clinique counter, de ved virkelig hvad de snakker om og ligger inde med et fantastisk sortiment til tør hud. Go, go, go!

KIEHL’S ULTRA LIGHT DAILY UV DEFENSE SPF50

Nu når solens stråler er begyndt at komme frem er det især vigtigt med en ansigtssolcreme. Nogle af jer har efterspurgt et indlæg dedikeret til ansigtssolcreme, og det kommer lige om snart! Dog vil jeg sige, at denne her fra Kiehl’s er den bedste jeg i mit liv har prøvet! Den føles bare som en helt almindelig ansigtslotion, og slet ikke som en solcreme som er tyk og klistret. Jeg tror endnu ikke at jeg har prøvet en produkt fra Kiehl’s som jeg ikke har været begejstret for, de ved virkelig hvad de laver!

AFTENRUTINE:

aften_1

CLARINS INSTANT EYE MAKE-UP REMOVER

Jeg starter altid min aftenrutine med at fjerne min øjenmakeup. Det her er min absolut yndlings makeupfjerner, der er simpelthen ikke noget der kommer tættere på. Det er en to-faset formel, som kan fjerne selv den mest vandfaste øjenmakeup. Den svier ikke og indeholder bl.a. ekstrakter fra rose og kornblomst. Dog er det vigtigt at ryste produktet godt inden brug. Prøv den!

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM

En anden serie fra Clinique som jeg er ret vild med, er deres ‘Take the day off’-serie. Denne rensebalm er helt sikkert den bedste jeg nogensinde har brugt til at fjerne min ansigtsmakeup. Balmen transfomeres til en let olie når man påfører den på huden. Den opløser al makeuppen, fedt og snavs som har hobet sig op i løbet af dagen, helt uden at fedte eller udtørre huden. Helt fantastisk! Jeg skal helt sikkert prøve flere af deres ‘Take the day off’ produkter.

aften_2

Næste step er faktisk det samme som om morgnen: ekstra rens med Avène cleanseren og ekstra fugtboost med min ansigtsspray.

aften_3

KIEHL’S POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING CONCENTRATE

Efter jeg har påført min øjencreme er det tid til min aftensserum, som i lang tid har været dette wonder produkt fra Kiehl’s. Jeg har skrevet et mere dybdegående indlæg om produktet HER. Min hud er blevet så meget pænere efter jeg har tilføjet serummen til min rutine. Kæmpe, kæmpe anbefaling.

aften_4

DECLEOR AROMESSENCE NEOROLI CONCENTRATE

Hvis min hud føles tør og har brug for ekstra fugt er det min ansigtsolie fra Decléor der er min bedste ven. Produktet indeholder 100% rene og naturlige æteriske olier, som er specielt formuleret til den ultimative komfort til huden. Olien hjælper med at styrke og fugte huden, og jeg kan virkelig se en forskel på min hud om morgnen når jeg har brugt den om aftenen.

CLARINS LIQUID BRONZE SELF TANNING LOTION

Hver 2. aften bruger jeg min trofaste selvbruner fra Clarins. Jeg har allerede lavet et indlæg hvor jeg går mere i dybden om produktet HER, men jeg synes nu alligevel at den også skulle med i det her indlæg. Det er den bedste selvbruner jeg nogensinde har brugt til ansigtet. Derudover er det et ret nostalgisk produkt for mig, da jeg har brugt det siden jeg var 13-14 år.

Det var lidt om min hudplejerutine. Jeg beklager, hvis det blev lidt langt, haha! Dog kan jeg virkelig anbefale alle produkterne, for min hud har det virkelig godt for tiden, og det er jo det vigtigste.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny duft fra CLEAN: Ultimate Beach Night