Ny skønhedsfavorit: MK WOMAN

Nyheder fra The Body Shop

Sponsoreret af The Body Shop

fullsizerender-5

Jeg knuselsker The Body Shop og må nok indrømme, at jeg har været ret begejstret for mærket siden jeg begyndte at interessere mig for beauty for mange år siden. Forleden fik jeg lidt nyheder fra dem ind af døren, som jeg tænkte, at jeg ville dele med jer! Jeg håber, at I kan lide det <3

bb1

ALMOND MILK & HONEY SOOTHING & RESTORING BODY BUTTER

For det første er det overdrevet sejt, hvor meget fokus The Body Shop har på animal testing. 80% af verdens lande tester nemlig stadig på dyr, er det ikke for sindssygt? Man kan faktisk hjælpe The Body Shop med at stoppe dyremishandling ved online at skrive under HER. Din underskrift kan gøre en forskel! Dertil er jeg virkelig vild med denne her body butter, det er jo en klassiker! Og jeg må indrømme, at det slet ikke gør noget, at der står mit navn på, haha!

bb2

BANANA BODY YOUGURT 

Et af mærkets nyeste lanceringer er denne body yougurt, som er 100% vegansk (!!) og limited edition. Produktet er beriget med puré fra bæredygtigt indkøbte bananer, som har en uregelmæssig form og som fødevareindustrien derfor ikke ønsker at købe. I forhold til deres klassiske body butters er deres body yougurts hurtigabsorberende, ultralette som vitterligt synker ind i huden på få sekunder. Udover purén fra bananer indeholder produktet også Community Trade mandelmælk fra Spanien, biofermenteret hyalurinsyre og vegetabilsk glycerin, som har til formål at holde på fugten. Bananas-serien er i butikkerne fra juli 2018.

MACA ROOT & ALOE SOFTENING SHAVING CREAM

Så er der også lidt til mændene, haha! Min kæreste kommer i den grad til at få gavn af denne nye sag, som er beriget med macarod fra Peru og økologisk trade aloe vera fra Mexico.

bb3

SPA OF THE WORLD ADRIATIC PEONY BODY WASH

Jeg har før i tiden været enormt begejstret for deres ‘Spa of the world’ serie. Deres bodyscrubs er virkelig de bedste nogensinde. Derfor glæder jeg mig virkelig til at tage denne denne body wash i brug!

ROSE DEWY GLOW FACE MIST

Jeg er en storforbruger af ansigtsmists, så da jeg første gang hørte om denne her lancering kunne jeg slet ikke få armene ned! The Body Shop er kommet ud med hele fem forskellige: “Mandarin Energising”, “Mint Mattifying”, “Coco Calming”, “Strawberry Smoothing” og “Rose Dewy Glow” som I kan se på overstående billede. Det her produkt kommer helt sikkert til at bo i min håndtaske hele sommeren!

bb4

DROPS OF YOUTH GENTLE FOAMING WASH

Udover ‘Spa of the world’-serien, så har jeg virkelig også været nysgerrig på at prøve produkterne fra ‘Drops of Youth’. Nu hvor vejret endelig (!!) er varmere, er en mild ansigtsrens som denne en favorit på min badeværelseshylde. Jeg glæder mig helt vildt til at teste den!

LASH SPORT WATERPROOF MASCARA

På makeupfronten lancerer The Body Shop blandt andet denne nye vandfaste mascara, som lover at være svedsikker, men nem at fjerne! Produktet er beriget med ingredienser af naturlig oprindelse og er formuleret helt uden silikone, ret sejt. Jeg har tænkt mig at teste denne her over den næste måneds tid og vender tilbage med en anmeldelse snarest!

SHINE LIP LIQUID i “CHERRY GUM 004”

Hvis der er noget jeg har glædet mig til, er det koralfarvede læber! Der findes simpelthen ikke noget smukkere end en solkysset hud og glossy lips.

Det her var et lille udvalg af alle de nye produkter som The Body Shop lancerer. Smut endelig ind i en af deres mange butikker og tjek produkterne ud, det vil I ikke fortryde.

Hav en dejlig og solrig weekend, de damer!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny skønhedsfavorit: MK WOMAN