Nyheder fra The Body Shop

Sommerlook med Lancôme

Sponsoreret af Lancôme

img_0643

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at glød er den største beauty-trend i 2018. Der skal altså en sund, naturlig glød med et skær af shimmer til for at man er med på beatet. Selv er jeg kæmpe fan af en dewy hud og har for længst vinket farvel til mine matte baseprodukter.

img_0642

Den trend har fantastiske Lanôme i den grad taget til sig med denne smukke sommerkollektion. Udover at indpakningen er to die for, med sort muslingeinspireret maxi-etui, så er selve produkterne enormt gode.

img_0645

img_0644

Som I kan se på billederne kommer deres Bronze & Glow paletter i to variationer. De har til formål at give en strålende solkysset hud – altså en bronzer og highlighter i ét og samme produkt.

Det jeg især er vild med ved de her paletter er, at de på ingen måde sidder ovenpå huden, men smelter på en måde ind i huden, så man får den mest naturlige glød. Virkelig seje produkter.

img_0646

Lancôme løfter også sløret for hele tre nye blushes i stick-form i tre pangfarver. De har høje koncentrationer af pigmenter, der kan bruges når som helst på dagen for at opnå den perfekte mængde glød. Blushen har en meget cremet tekstur, som er virkelig nem at arbejde med. Så hvis der sidder nogle af jer læsere derude, som måske er lidt bange for cremeprodukter, så er det her altså et rigtig godt sted at starte!

Bronze & Glow compacts, vejl. pris DKK 365

Teint Idole Ultra Stick Blush, vejl. pris DKK 340

Kollektionen fås fra den 18. maj 2018

Skal I have fat I nogle af produkterne?

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Marie-Louise Jønsson

  Det ville være rigtig fint hvis du viste hvordan det ser ud når du har det på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Kære du,
   det skal jeg nok lige have i tankerne.
   God weekend:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra The Body Shop