Sommerlook med Lancôme

Den smukkeste base med Bobbi Brown

Sponsoreret af Bobbi Brown

7516797936_img_6335

Det kan være vanskeligt at finde en foundation som virkelig opfylder alle ens krav i forhold til dækkeevne, holdbarhed og finish. Selv er jeg næsten altid på udkig efter den helt rigtige og jeg tror faktisk, at jeg har fundet den perfekte duo (Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base og Bobbi Brown Skin Foundation Stick), som opfylder alle mine behov.

facetune_21-04-2018-14-56-16

Jeg brugte begge produkter for første gang i går aftes inden en 25 års fødselsdag. Jeg var allerede ret begejstret for min base efter jeg havde påført produkterne, og jeg fik faktisk også en del komplimenter for min hud om aftenen – win!

Vitamin Enriched Face Base er den bedste primer, men hvis man ligesom jeg, døjer med en tør hud. Det er basically en slags oliefri ansigtscreme, med en fyldig konsistens, som på ingen måde føles fedtet, men giver huden den helt rette mængde fugt inden påføring af makeup. Produktet indeholder bl.a. bassiasmør, som har til formål at fugte, blødgøre samt gøre huden mere smidig.

Når primeren er sunket godt ind i huden påfører jeg min Skin Foundation Stick i farven “Warm Sand” i hele ansigtet. Udover at være den helt perfekte tone til min mig, så er det hands down, det bedste baseprodukt jeg i mit liv har brugt! Foundation sticks har generelt et ry for at være til den tørre side og svære at tone ud. Det oplever jeg slet ikke med denne her. Den er enormt cremet og blender så fint ind i huden. Dertil er jeg vild med, at man både kan opnå en naturlig finish, men bygge den op hvis man ønsker en højere dækkeevne.

Til at blende foundationen ind i huden bruger jeg min trofaste Bobbi Brown Full Coverage Face Brush. Denne børste købte jeg for fem år siden, og den er stadig den dag i dag den bedste til at blende foundation og cremeprodukter med. Drømmen er lidt at have en komplet børstesamling fra Bobbi Brown, åh!

7516797936_img_6336

Hvis nogle af jer ofte følger med herinde, så har I måske bemærket, at jeg har fået en kæmpe kærlighed til Bobbi Browns makeup. Det er mit absolut yndlingsmærke, og ønskelisten er efterhånden ret lang! Lige nu savler jeg lidt over deres Luxe Eyeshadow Rich Metal, Crushed Lip Color, Lip Gloss og deres smukke Pot Rouge. Lad mig endelig vide, hvis nogle af jer har prøvet nogle af produkterne!

Hav en dejlig søndag aften, de damer.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlook med Lancôme