Den smukkeste base med Bobbi Brown

Smokey eyes på 30 sekunder ✨

Sponsoreret af Bobbi Brown

img_0750

Jeg ved godt, at mit seneste indlæg her på bloggen også omhandlede produkter fra Bobbi Brown, men min begejstring for mærket vil ingen ende tage! Min nyeste obsession er deres Long-Wear Sparkle Sticks som lander i butikkerne i Maj.

img_0753

Produktet lanceres i ni smukke og meget anvendelige nuancer: “Aurora Pink”, “Galactic”, “Gilded”, “Molton Bronze”, “Moonstone”, “Prosecco”, “Saphire Blue”, “Rose Quatz” og “Tanzanite”. Jeg har været så heldig at modtage både “Saphire Blue” og “Rose Quatz” som jeg viser in action nedenfor!

img_0749

“Saphire Blue” er den smukkeste blå nuance, som ikke larmer for meget. Den kan efter min mening anvendes både til hverdag og til fest. “Rose Quatz” er min nye go-to øjenskygge stick, hands down! Det er den smukkeste, bronzy nuance som vil være så fin til alle hudtoner.

facetune_25-04-2018-08-58-45

Udover at være hammer flotte, så er de virkelig gode og nemme at bruge. Jeg tænkte, at jeg ville teste dem uden en øjenskyggeprimer indenunder for at se, hvor godt de performer i løbet af dagen. Og lad mig sige det sådan… Jeg cyklede i øsende regnvejr hjemme fra Østerbro og ind til mit arbejde på Gammeltorv og min øjenskygge sad lige så fint, som da jeg tog billederne! Hvor vildt er det lige?? Jeg er enormt imponeret og tænker, at de her sticks bliver geniale til sommer når makeuppen har tendens til at løbe ned af ansigtet!

facetune_25-04-2018-09-01-20

For at opnå dette look lagde jeg først en matte jordfarvet øjenskygge i globelinjen og under den nederste vippekant. Derefter påførte jeg cremeøjenskyggen og blendede den bare ud med min finger – et voilá! 
Det er den mest simple og idiotsikre måde, at kreere et smokey eye på.

De her sticks får fem stjerner af mig og jeg skal helt sikkert have fingrene i flere nuancer. “Prosecco” og “Molton Bronze” må i hvert fald godt komme med mig hjem!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste base med Bobbi Brown