Smokey eyes på 30 sekunder ✨

Exotic Blossom 🌞

Sponsoreret af Michael Kors

fullsizerender

Det er faktisk første gang jeg prøver en duft fra Michael Kors og jeg er simpelthen faldet pladask for deres nyeste skud på stammen, Exotic Blossom. Det er en frisk duft med fokus på blomster og frisk citrus. Når jeg dufter til den får jeg helt lyst til at tage på ferie! Dertil har den også noter af mango, roser og musk – så sommerligt og lækkert!

Hvis nogle af jer mangler en ny duft til forår og sommergarderoben, så ville jeg helt sikkert give denne her et skud næste gang man nærmer sig en parfume counter <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smokey eyes på 30 sekunder ✨