Exotic Blossom 🌞

Nyhed fra La Mer: The Moisturizing Cool Gel Cream

Sponsoreret af La Mer

fullsizerender-2

Nu findes der hele fem konsistenser på La Mers cremer. Jeg har været så heldig at modtage denne smukke PR pakke med en full size The Moisturizing Cool Gel Cream (som er deres nyeste skud på stammen) samt fire små mini’s for at finde min favorit.

lamer

The Moisturizing Cool Gel er en helt igennem fantastisk creme. Den har en kølende geléformel, som har til formål at forfriske, fugte og give huden glød. Ligesom La Mers andre produkter indeholder cremen deres Miracle Broth eliksir med havets genoprettende egenskaber. Cremen er velegnet til alle hudtyper og jeg tror helt sikkert, at den bliver helt perfekt til de varme sommerdage!

Hvis ikke man er til geléformlen, så har La Mer andre formler i deres sortiment: The Moisturizing Soft Lotion, Crème De La Mer, The Moisturizing Soft Cream og The Moisturizing Matte Lotion.

Som den ægte hudplejenørd som jeg er, har jeg naturligvis prøvet alle fem formler! Jeg døjer med en tør hud, som godt kan fedte lidt op i T-zonen i løbet af dagen. Dog må jeg indrømme at Crème De La Mer nok er min personlige favorit, da den egner sig rigtig godt til en tør og følsom hud.

Jeg er hurtigt blevet kæmpe fan af La Mer! Det er den slags hudpleje, der gør, at man virkelig kan se en forskel når man vågner op om morgnen. Hvis budgettet tillader det og man er en sucker for lækker hudpleje som jeg selv, så er det altså et smut forbi La Mer counteren i Magasin, go go go!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Exotic Blossom 🌞