Nyhed fra La Mer: The Moisturizing Cool Gel Cream

Testing time #1

Produkter modtaget i gave

testing_012057

Det vrimler med nye beautylanceringer for tiden, så jeg tænkte, at jeg ville teste nogle af dem og lave et samlet indlæg til jer! Jeg håber, at I kan lide det <3

testing_022058

testingtesting_01

URBAN DECAY AFTERGLOW HIGHLIGHTER + BLUSH PALETTE

Denne nye palette fra Urban Decay indeholder de smukkeste blush og highlighters til enhver smag. Paletten indeholder tre klassikere og tre helt nye nuancer. De kan både bruges hver for sig eller mikses på kryds og tværs. “Paranoid” er helt klart min favorit blush og highlight klassikeren, “Sin” har jeg bare lyst til at bruge over det hele!

Fra venstre mod højre: “Kiss Off”, “Score”, “Paranoid”, “PSA”, “Spotlight” og “Sin”.

Som alle andre produkter fra Urban Decay så er de her enormt pigmenterede og dertil nemme at arbejde med. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har prøvet et produkt fra mærket som ikke har imponeret mig helt vildt. Hvis man ligesom jeg er en ægte blush og highlight-junkie, så kan jeg virkelig anbefale det her produkt!

testing_122068

BJORN AXEN REPAIR FOR DAMAGED OR DRY HAIR

Der er også lidt nyheder til håret! Der er ikke længe til sommer, og der er det især vigtigt at passe på lokkerne. Björn Axén lancerer en serie, som er perfekt til netop det formål, for den beskytter især mod saltvand, klor og UV-stråler. Jeg har testet shampoo, balsam samt hårkur fra serien og jeg er virkelig imponeret!

Jeg har fint skandinavisk hår, så jeg er tit lidt bange for hårpleje der egner sig til skadet og tørt hår, da de godt kan have tendens til at tynge mit hår en del. Dog er det slet ikke min oplevelse med de her produkter! Mit hår føles bare lækkert og velplejet efter brug. Klart en ny favorit som helt sikkert skal tages i brug når sommerens stråler rammer Danmark!

testingtesting_02

MADARA SMART ANTI-POLLUTION CHARCOAL & MUD REPAIR MASK

Jeg er altid klar på at teste en ny ansigtsmaske og den nyeste i min samling er denne sag fra Madara. Denne maske har til formål at hjælpe med problemer som: kedelig hudtone, overbelastet hud og tilstoppede porer. Masken er baseret på antioxidantrig sort nordisk mudder samt kul. Den renser og fremmer hudens cellefornyelse. Dertil skal den hjælpe med at fjerne urenhender og ophobning af forurening.

Jeg er ret vild med denne her maske. Udover at være nem at påføre, så synes jeg, at den renser huden rigtig godt i dybden! Jeg havde masken på i cirka ti minutter og skyllede den derefter af med en varm vaskeklud.

testing_132069

MADAME LA LA TAN

Godt så… Jeg har fået mig et nyt yndlings fake tan mærke. Jeg har vitterligt aldrig prøvet noget bedre! Jeg blev så sent som i torsdags introduceret til Madame La La og måtte straks hjem og give det en tester. Jeg startede ud med at eksfoliere hele kroppen med min yndlings bodyscrub fra danske Karmameju. Derefter gik jeg ellers i krig med deres Self Tan Mousse i den mørke nuance (den fås i lys og mørk) med min selvbrunerhanske. Jeg fik faktisk også min søde kæreste til at smøre det ud på min ryg, haha! Man ved altså at man har fundet the one and only når han midt i sit PlayStation spil en torsdag aften uden tøven smører en med selvbruner på ryggen, haha!

Denne mousse er hurtigtørrende og beriget med fugtende ingredienser som kokosvand, Aloe, Grøn te og Vitamin E. Ens tan vil vare helt op til 10 dage, så hvis man bare husker at fugte kroppen dagligt, kan den altså holde ret længe på huden! Udover at være nem at påføre (jeg har seriøst ikke en eneste selvbrunerplet på kroppen), så har den dertil den mest naturlig olivenfarvede tone, så man åbner et enormt naturligt resultat.

Til ansigtet brugte jeg deres West Coast serum, som virkelig også er et vinderprodukt i mine øjne. Ligesom moussen er serummen også beriget med kokosvand og Grøn te for at fugte huden. Dertil indeholder den antioxidanter, Vitamin C, A og E som bl.a. beskytter huden mod aldring. Produktet er nemt at anvende og tilpasser sig til alle hudtoner. Til at starte med blev jeg lidt forskrækket, for produktet er vitterligt sort når man pumper det ud. Dog skal man ikke være nervøs, det skal bare fordeles grundigt rundt i ansigtet og ned af halsen. Jeg bruger den som en helt almindelig serum efter rens og inden min dag eller natcreme – fantastisk produkt!

Et produkt som i den grad bliver en favorit til sommer er deres Bronzing Ball. Det her er basically en cremebronzer, som giver ansigtet og kroppen den smukkeste sommerglød. Selve produktet er en anelse tørt, så man skal lige varme det mellem fingrene inden man påfører det på. Dog er enderesultatet enormt smukt!

 Alle Madamme La La’s produkter er veganske, så alle kan roligt benytte sig af mærket <3

testingtesting03

URBAN DECAY HI-FI ULTRA CUSHION LIPGLOSS

Jeg er en ægte lipgloss-junkie! Faktisk foretrækker jeg dem frem for læbestift, da jeg har tendens til enormt tørre læber, så læbestift sidder sjælendt særlig pænt på mig. Urban Decays’ nyeste Hi-Fi Ultra lipglosses er meget hurtigt gået hen og blevet favoritter hos mig. Jeg har været så heldig at modtage:“Midnight Cowgirl”, “Fuel”, “Backtal”, “Naked”, “Beso” og “Shadowheart”. “Midnight Cowgirl” er helt sikkert min yndlings (det første swatch på min hånd). Det er den smukkeste peachy nude med en smule shimmer i. De er beriget med E-vitamin og pebermynteolie, som har til formål at efterlade læberne gennemfugtede. Det kan jeg helt sikkert nikke genkendende til, og jeg er derudover også vild med, at de smager lidt af vanille-mint!

testing_052061

ESSIE MIDSOMMER 2018

Så er der lækre sommernyheder fra yndlings Essie! Essie lancerer denne skønne limited edition serie bestående af seks enormt smukke nuancer.

“All night long” fucshia med blå/lilla undertoner

“Dressed to the maxi” en hot pink med et hint af perlemor

“Dusk til dawn” den perfekte blomme nuance

“June in bloom” en cremet lyserød

“Midtnight Sun” pudret koboltblå

“SKÅL!” en smuk grøn

Kollektionen er i  butikkerne fra uge 18-24 og kommer til at ligge til en pris af  DKK 99,95 pr. styk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed fra La Mer: The Moisturizing Cool Gel Cream