Mine favoritter fra Novo Vita 🌱

Mere afslapning i hverdagen ✨

Mange af os døjer med en stresset hverdag på farten og man kan hurtigt komme til at glemme hvor vigtigt det er også at få slappet ordentligt af. Jeg er i den grad en synder på det punkt, så på det seneste har jeg inkorporeret nogle små ‘hverdagsritualer’, så jeg ikke mister jordforbindelsen.

fullsizerender

Hjemme i lejligheden har jeg fået mig noget så simpelt som en oliebrænder fra min yndlings skønhedsklinik Intuitions. Et par dråber af naturlige olier i oliebrænderen skaber en helt fantastisk aroma, som har til formål at stimulere vores krop og sind.

img_0912

Hos Intuitions finder man tre forskellige olieblandinger: Citrongræs, Lavendel og Rose.

Citrongræs er med til at booste selvværdet og øger selvtilliden, virker opløftende, forfriskende bekæmper infektioner og kan derudover også hjælpe med at lette angst og depressive følelser.

Rose er følelsesmæssig opløftende og kan være med til at reducere følelsen af frygt og vrede. Rose har også en beroligende effekt på vores krop og er faktisk også beroligende for vores hormonsystem. Altså perfekt til den tid på måneden.

Selv fik jeg Lavendelolien med hjem fra Intuitions. Lavendel er kendt for at reducere uro og stress, forbedre vores søvn og virker også afstressende og afslappende. Jeg har altid elsket duften af Lavendel, måske fordi den bringer mig tilbage til mit første barndomshjem hvor vi havde store krukker med de flotteste lavendel i. Jeg elsker det mindst lige så meget nu, og har de sidste par dage haft min oliebrænder tændt med et par oliedråber i om aftenen. Det er virkelig noget der hjælper mig med at falde til ro, noglegange skal der simpelthen bare ikke mere til!

Oliebrænderen ligger til en pris af DKK 345 og olierne til DKK 105. Jeg skal helt sikkert tilbage til Intuitions og have fat i både Citrongræsolien og Roseolien så jeg har til forskellige behov.

fullsizerender

Hvis nogle af jer har fuldt med her og på min Instagram (@carolineovergaard), så ved I måske, at det langt fra er første gang jeg har skrevet om Intuitions her på bloggen. Anne som ejer klinikken har hjulpet mig med slemme hudproblemer og er faktisk grunden til, at jeg nu er nogenlunde tilfreds med min hud igen. Udover at være enormt behagelig overfor sine kunder så er Anne virkelig også dygtig. Da jeg besøgte hende sidst fik jeg hendes populære Cleans behandling med en costumized frugtsyremaske, som passede perfekt til min huds behov. Min hud har den smukkeste glød og stråler selv flere dage efter. Det anbefales faktisk, at man får en dybderensning hver 4-6 uge, så jeg vil helt sikkert give det et skud hvis der sidder nogle af jer som ikke har prøvet det før!

Hvis ikke I allerede følger Intuitions på Instagram, så er det altså på tide! Anne ligger dagligt en masse fedt indhold op vedrørende smuk hud – jeg er i hvert fald dagligt inde og tjekke! 

img_0951

Udover mit lille Lavendelolie-ritual er jeg faktisk også  begyndt at gå til yoga hver onsdag, og prøver så vidt som muligt også at meditere dagligt. Jeg kan i den grad mærke, at det giver ro i min krop og hjælper mig til at koble af på en helt anden måde end hvad jeg er vant til. Nu har jeg planer om at blive mega smidig, det må vi lige se hvor langt jeg når med, haha!

Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I har nogle gode afstressningstips <3

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

  • Virkelig fint indlæg smukke Caro. ✨ for mig er det vigtigste nok også at huske mig selv på at slappe af, så jeg prøver også at få sat nogle pauser ind i hverdagen 💛🙏🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter fra Novo Vita 🌱