Mere afslapning i hverdagen ✨

Slow Âge med Vichy 🌊

Sponsoreret af Vichy

fullsizerender

Vichy har været et af mine yndlings hudplejemærker i mange år og er altid et mærke som jeg vender tilbage til igen og igen. Deres nyeste serie, ‘Slow Âge’, har til formål at sænke forekomsten af aldringstegn om dagen samt reducere synlige aldringsten om natten.

Fra serien har jeg været så heldig at modtage deres Lette dagcreme (SPF 25), Natcreme & Maske og deres Øjencreme.

Jeg har næsten lige begyndt at teste produkterne, så jeg kan af gode grunde ikke fortælle det store om effekten af dem endnu. Alt i alt er jeg enormt begejstret for produkterne indtil videre (det er faktisk altid sagen med Vichy’s produkter…), men især Slow Âge Night er jeg ret begejstret for. Produktet er faktisk den seneste nyhed i serien og er i bund og grund en restituerende natcreme til de helt tidlige aldringstegn, som ofte skyldes eksterne faktorer. Cremen indeholder ingredienser som bl.a. naturlig Bifidus fra probiotika, Baicailin (antioxidantrodekstrakt), Niacinamid og VICHY termals kildevand.

Jeg får testet en del produkter gennem bloggen, og der skal efterhånden en del til at imponere mig, især når det kommer til hudpleje. Dog har jeg kunne se en markant forskel på min huds tekstur og udstråling efter at jeg har brugt natcremen. Jeg var lidt skeptisk da jeg så farven på cremen, haha! Den brune farve skyldes nemlig ingredienser af naturlig oprindelse. Virkelig et vinderprodukt i mine øjne som fungerer helt fantastisk både som maske (som skal sidde i 10 minutter) og som natcreme!

Har I prøvet Slow Âge serien?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere afslapning i hverdagen ✨