Slow Âge med Vichy 🌊

En kærlighed til Bobbi Brown pensler og god dækning

Sponsoreret af Bobbi Brown

img_0962Godt så. På mine seneste blogindlæg er det vidst rimelig tydeligt, at Bobbi Brown nu er og forbliver mit favorit mærke når det kommer til makeuppen. Jeg har i mange år elsket min trofaste Full Coverage Face Brush så da jeg fik muligheden for at teste andre børster fra deres sortiment kunne jeg slet ikke få armene ned. Der er bare noget så eksklusivt over deres børster. Alt fra det smukke bambus håndtag, til kvaliteten af børstehårene – jeg er helt solgt!

img_0971

Dog synes jeg ikke at man behøver bruge børsterne til det de nødvendigvis er beregnet til, hvis I forstår hvad jeg mener. Jeg bruger f.eks. også min Full Coverage Face Brush til at blende min cremeblush med.

img_0966

BOBBI BROWN BRONZER BRUSH

Denne her børste er faktisk helt perfekt til formålet. Det er klart den bedste børste jeg nogensinde har brugt til at påføre min bronzer med. Man har enormt god kontrol over børsten og det er virkelig nemt at opnå et naturligt bronzer-look med denne her. Jeg bruger ikke specielt meget pudder, men hvis man gør, vil denne her også være rigtig god.

img_0967

BOBBI BROWN SHEER POWDER BRUSH

Hvis der sidder nogle af jer der ligesom jeg er lidt pudder forskrækkede, men gerne vil mattere huden i T-zonen, så er denne her børste lige sagen. Den er perfekt til at matterer de steder der er behov for, så man stadig kan bevare en glødende finish. Den er dertil også en fantastisk highlighter børste, hvis man er vild med det look!

img_0968

BOBBI BROWN FULL COVERAGE FACE BRUSH

Jeg behøver vidst ikke sige særlig meget om denne her børste. Det er den bedste, bedste, bedste nogensinde. God til foundation, concealer og andre cremeprodukter. Jeg har nu to i min samling og skal aldrig være foruden! Go get it.

img_0969

BOBBI BROWN CONCEALER BRUSH

Concealer er klart et af de produkter jeg ikke kan undvære i min hverdag, og denne her børste sørger for et fuldstændig airbrush-agtigt look. Den er både god til at lysne op i den inderste øjenkrog, men også genial til at dække små urenheder rundt omkring i ansigtet.

img_0965

Speaking of concealer, så har jeg endelig prøvet deres populære Creamy Corrector og Creamy Concealer kit. Jeg forstår endelig den hype, de produkter har haft de sidste mange år. Hold nu helt op, mit concealer-game har ændret sig for evigt, haha! Jeg har Correctoren i ‘Light Peach’ som er helt perfekt til at dække de blålige toner under mine øjne og i den inderste øjenkrog. Ovenpå bruger jeg Creamy Concealer kittet i farven ‘Sand’ og setter den med den tilhørende pudder. Konsistensen føles på ingen måde ‘kaget’, men giver alligevel en høj dækning.
Jeg vil helt klart anbefale at smutte forbi den nærmeste Bobbi Brown counter og blive matchet til de rigtige nuancer – det her er altså vinderprodukter, trust me!

Hvis I ikke allerede kan fornemme det, så knuselsker jeg overstående produkter, og synes især, at makeupbørster er et sted der er værd at investere i. Mine Bobbi Brown samt MAC Cosmetics pensler er nogle jeg har haft helt tilbage fra folkeskolen, og er lige så gode som dengang jeg købte dem. Drømmen er lidt at eje hele Bobbi Browns børstesæt på et tidspunkt, haha!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow Âge med Vichy 🌊