En kærlighed til Bobbi Brown pensler og god dækning

Makeupkonsultation med Urban Decay til jer🔮

2-05-jordanlibertyph_light

Kære piger!

I har måske bemærket min begejstring fra Urban Decay Cosmetics HER, HERHER og HER. Jeg er faldet pladask for mærket og alle de produkter jeg har prøvet fra dem, så nu er det jeres tur til at forelske jer i UD (hvis ikke I allerede er det!)

Fredag og lørdag i uge 20 (d. 18-19. maj) tilbyder Urban Decay nemlig en gratis makeup konsultationer i Magasin Kgs. Nytorv. Urban Decays makeupartister deler gavmildt ud af gode tips og tricks til sommerens makeuptrends. Jeg har selv været til et en makeupkonsultation hos dem, og det har totalt ændret den måde jeg lægger makeup på nu!

Urban Decay tilbyder en lille gave til jer søde læsere når I kommer til en makeup konsultation i de dage. For at indløse gaven skal I blot sige mit navn, når I booker konsultationen. Eventet er en perfekt anledning for at blive peppet op til weekendens fest, date eller hvad man nu ønsker!

Hvis det har interesse for nogle af jer kan i booke enten ved at gå ind i Urban Decay på Kgs. Nytorv eller ved at ringe på tlf: 33 18 22 55. Der er selvfølgelig begrænsede pladser, så jo før I booker des bedre! Det kan I gøre allerede i dag.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kærlighed til Bobbi Brown pensler og god dækning