Makeupkonsultation med Urban Decay til jer🔮

Forårsklare negle og hænder🌸

Sponsoreret af Brands of Beauty

fullsizerender-1

Jeg kan simpelthen ikke få nok af det her lækre forårsvejr! Det er simpelthen så dejligt med lyse aftner og lune gåture. Dertil har jeg skiftet mine mørke neglelakker ud med farverige pasteller, og især disse to fra Nailberry er favoritter hos mig lige nu. “Pink Tulip” er den smukkeste babypink og “Bluebell” er efter min mening den helt perfekte blå med violette undertoner. Jeg synes, at de er så fine hver for sig, men faktisk også rigtig pæne hvis man laver en kombination af farverne sammen! Jeg har lavet et dybdegående indlæg om Nailberry lige HER. Det ville jeg helt sikkert læse hvis I ikke kender mærket! De er nemlig veganske og ret seje på alle andre fronter <3

Mine tørre vinterhænder skal også hjælpes lidt på vej og til det formål er jeg blevet enormt glad for mit nye wonderprodukt fra Benamôr 1925. Mærket er nemlig især kendt for deres Alantoíne håndcreme som har en lækker og meget let geltekstur. Udover at fugte mine hænder helt fantastisk, så dufter den af citron på den helt rigtige måde, mmh!
Det er første gang at jeg tester et produkt fra mærket, men jeg er simpelthen blevet så nysgerrig på resten af deres sortiment. Det ser jo simpelthen så fint ud alt sammen <3

Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle gode tips til at få smukke forårsklare hænder!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeupkonsultation med Urban Decay til jer🔮