Forårsklare negle og hænder🌸

Mini hårmasker fra Davines

Produkterne er modtaget som gaver fra Davines

facetune_11-05-2018-21-00-57

Hvis I har fulgt med herinde på bloggen i et stykke tid, så ved I, at Davines klart er et af mine yndlingsmærker indenfor hårpleje. Jeg har brugt omkring 10-11 stykker op af deres populære This Is A Dry Texturizer og jeg har endnu ikke prøvet en shampoo og balsam fra dem som jeg ikke elsker.

Derfor ville begejstringen ingen ende tage, da jeg fik muligheden for at teste deres nye hårmasker. Davines har lanceret fem forskellige, til fem forskellige formål alt afhængig af hvad ens hår har brug for. Selv er jeg ret begejstret for The Quick Fix Circle Hair Mask og The Renaissance Circle Hair Mask. Jeg påfører maskerne i længderne og ude i spidserne og lader produktet virke i 10 minutters tid.

Maskerne har den vildeste effekt på mit hår og efterlader det enormt blødt og lækkert. De her små størrelser er også virkelig gode til rejsetasken, hvor det især er vigtigt at passe på håret!

Er der nogle af jer der har prøvet maskerne?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsklare negle og hænder🌸