En smuk sommerkulør og beskyttelse

Hjemmespa #1

Produkterne er modtaget som gaver

img_1191

For mig findes der næsten ikke noget bedre end en lille DIY-spaaften hjemme i lejligheden. Det er dertil også en fin måde for mig at teste nye produkter, så jeg kan fortælle om dem til jer. I dag skal vi snakke lidt om en ny favorit sheetmask, håndcreme, hårpleje og nye veganske læbepomader. Jeg håber, at I kan lide det <3 img_1192

BIOXIDEA MIRACLE24 FACE MASK

Vi har alle dage hvor vores hud bare ikke spiller og hvor makeuppen heller ikke sidder særlig pænt på huden. På de dage griber jeg altid ud efter en sheetmask for et instant fugtboost. Denne her fra Bioxidea er perfekt til formålet, da den på blot 15 minutter får hun til at se gennemfugtet og frisk ud. Bioxidea har et hav af sheetmasks, det må I altså lige tjekke ud!

DELICIOUS RHUBARB & ROSE HAND CREAM

Jeg er storforbruger af håndcreme og denne her sag fra fantastiske Molton Brown er en ny favorit i håndtasken. Håndcremen dufter af citrus og friske blomster. Den er tilpas nærende, men uden at føles for fed på farten. Helt perfekt til forår og sommer!

OGX SHEA SOFT AND SMOOTH SHAMPOO + CONDITIONER

Sidste sommer var jeg helt pjattet med OGX’s Coconut Water shampoo og balsam, men i år er jeg faktisk virkelig begejstret for deres Soft and Smooth-serie! Denne duo er perfekt hvis man ligesom jeg døjer med tørre spidser og gerne vil give længderne en god mængde fugt. Produkterne indeholder blandt andet Sheasmør og kokosolie og er desuden fri for sulfater og silikone.

EOS CRYSTAL LÆBEPOMADER

Jeg har været enormt spændt på de nye læbepomader fra Eos! Læbepomaderne er de første transparente, voksfri samt veganske læbepomader. Jeg har været så heldig at modtage Crystal Vanilla Orchid og Crystal Hibiscus Peach som begge er super lækre. Udover at være veganske indeholder de også hele fem plejende olier, nemlig: Castor-, Kokos-, Shea-, Avocado- og solsikkeolie, så der er ikke noget at sige til at de er så fugtgivende. Mega sejt, Eos!

Har I prøvet nogle af produkterne?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuk sommerkulør og beskyttelse