Hjemmespa #1

GLOW med L’Oréal Paris ✨

Sponsoreret af L’Oréal

img_1178

Smuk og glødende hud er stadig et hit og nu har L’Oréal lanceret de fineste produkter til formålet. Jeg har testet produkterne, og nedenfor kan I læse lidt om hvad jeg synes om dem. Jeg håber, at I kan lide det <3

I sortimentet finder man de fineste Glow Mon Amour Highlighting Drops i ‘1 Ivory’ og ‘2 Coral’, som er de smukkeste flydende highlighters, der kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man er mere til pudderversionen har de kreeret deres Cool Glow La En Glow Highlighting Palette som virkelig er et vinderprodukt i mine øjne! Det er et godt mix af nuancer som fungerer fint hver for sig, men også fine når man blander de forskellige nuancer. Tit kan pudder highlighters fra de budgetvenlige mærker godt se ret unaturlige ud, men det er slet ikke tilfældet med denne her. Jeg bruger den på kindbenene, næseryg, inderste øjenkrog og brynbenet og faktisk også som øjenskygge, så pænt!

img_1179

Med hensyn til deres highlighter drops har jeg især været rigtig glad for “1 Ivory” som fungerer enormt godt som en glødgivende primer under foundation eller over makeuppen. Jeg skrev for et par måneder siden et indlæg om Lancômes version HER, så hvis ikke budgettet er til dem er de her altså et ret godt alternativ.

img_1180

Udover highlighters i flydende og fast form så har de også lanceret Back to Bronze Matte Bronzer og Life’s a Peach Blush. Bronzeren er efter min mening den bedste man kan finde hos de budgetvenlige mærker lige nu. Det er den perfekte matte solpudder (vigtigt), som giver et naturligt solkysset look. Produktet indeholder faktisk også kokosolie samt smør fra mango- og kakaofrø, som gør af produktet blender enormt fint ind i huden. Jeg bruger den faktisk også som en matte skygge over hele øjenlåget og det ser bare så fint ud – prøv det!

Jeg er ikke den største blush fan, det skal jeg gerne indrømme! Jeg synes virkelig, at det er pænt på andre, bare ikke mig selv. Det er sikkert noget der bare er i mit hoved, haha! Dog er denne her klart blevet en favorit hos mig, når jeg endelig bruger blush! Det er den smukkeste ferskenfarve som passer til alle hudtoner og ser meget naturlig ud på huden. Helt perfekt til sommer.

img_1181

Skal I have fat i produkterne fra Wake Up and Glow kollektionen? Og hvordan ser jeres makeuprutine ud lige nu?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmespa #1