GLOW med L'Oréal Paris ✨

Berry Lips With Bobbi Brown 🍒

Produkterne er modtaget i gave fra Bobbi Brown

img_1362

Noget af det bedste ved foråret og sommeren er at man ikke behøver særlig store mængder af makeup for at se ordentlig ud. Bevares, jeg elsker makeup og jeg elsker især at lege med forskellige produkter, men jeg er og bliver altså til det naturlige look. I de varme måneder bruger jeg ikke specielt meget andet end en bryngel, concealer, bronzer, mascara og lidt på læberne. Mine nye yndlings læbeprodukter kommer fra fantastiske Bobbi Brown. De har for nyligt lanceret nye læbestifter, nemlig Crushed Lip Color.

caro8

Crushed Lip Color har en helt ny formular med fokus på at give læberne en masse fugt, men stadig efterlade en intens matte farve med bare et enkelt strøg.

Ofte kan matte læbestifter være udtørrende for læberne, men de her er rige på E- og C-vitamin samt bivoks, der gør at læberne føles velfugtede i løbet af dagen. Hvis man ligesom jeg gerne vil opnå et mere naturligt look (jeg har ‘Crush’ på) kan man blot påføre ét lag og for et mere intens look den bygges op.

crushedlips_22

Læbestifterne kommer i hele 20 nuancer: ‘Babe’, ‘Bare’, ‘Blackberry’, ‘Ruby’, ‘Plum’, ‘Cranberry’, ‘Baby’, ‘Bitten’, ‘Crush’, ‘Cali Rose’, ‘Grenadine’, ‘Regal’, ‘Sunset’, ‘Watermelon’, ‘Cabana’, ‘Tulluride’, ‘Punch’, ‘Lilac’, ‘Cherry’ og ‘Angel’. Mine favoritter er ‘Crush’ og ‘Angel’ som er den perfekte hverdagsnude!

Skal l have fat i en (eller flere af farverne)? Og har i erfaringer med Bobbi Browns læbeprodukter?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLOW med L'Oréal Paris ✨