Berry Lips With Bobbi Brown 🍒

Den perfekte base med Lancôme

Sponsoreret af Lancôme

acs_0150

Lige siden jeg fik fingrene i den hypede Natural Radiant Longwear Foundation fra Nars var jeg fast besluttet på, at der nok aldrig ville være noget der kunne komme i nærheden af at være lige så god som den. Alligevel var jeg ret nysgerrig på Lancômes nyeste skud på stammen, Skin Feels Good, som næsten lige har ramt butikkerne.

Jeg vil nok altid have et soft spot for Lancôme helt generelt (ultimativ Lisa Eldridge-fan lige her), men dét her produkt har overrasket mig SÅ meget. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er den perfekte forårs/sommer-base for mig, og jeg har for nu lagt min Natural Radiant Longwear Foundation ned i skuffen til når vi nærmer os de koldere måneder igen.

Skin Feels Good er en oliefri base med SPF 23. Hvis der sidder andre ligesom mig selv, som elsker “no-makeup makeup” og bruger tinted moisturizers, så vil denne her være din nye bedste ven! Den giver fugt og er dertil proppet med antioxidanter for at beskytte huden mod frie radikaler og forurening.

Skin Feels Good fås i 11 nuancer, så jeg vil helt klart anbefale at smutte forbi den nærmeste Lancôme counter og blive matchet til den helt perfekte farve. Selv bruger jeg ‘035W Fresh Almond’, som er helt perfekt til en ‘medium hudtone’ med varme/gullige undertoner.

acs_0151

Produktet lever virkelig op til dets navn, Skin Feels Good. Jeg har aldrig oplevet et baseprodukt, som føltes så let på huden, men samtidig giver den helt rette dækning. Jeg er fuldstændig afhængig af det her produkt nu og skal klart have fat i en mørkere nuance når jeg har fået lidt tan, haha!

Så derfor får denne her en kæmpe anbefaling af mig.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berry Lips With Bobbi Brown 🍒