Den perfekte base med Lancôme

Makeuplook hos Urban Decay

Sponsoreret af Urban Decay Cosmetics 

fullsizerender-1

Jeg har fået mig et rigtig fint forhold til det fantastiske Urban Decay team her i Danmark. Det er noget der gør mig helt vildt glad, for det betyder, at jeg har mulighed for at fortælle jer om nogle fantastiske produkter og lanceringer fra dem. I fredags var jeg så heldig at få en personlig makeupkonsultation i deres stand i Magasin Du Nord med fokus på den nye Naked Petite Heat. Paletten har fået utrolig meget hype på blogs og Youtube, så jeg har været så spændt på at prøve den!
Farverne er right up my street, for hvis I har fuldt med herinde i et stykke tid, så ved I, at jeg knuselsker varme, matte øjenskygger. Paletten indeholder seks enormt brugbare skygger: ‘Inhale’, ‘Vibrate’, ‘Hotspel’, ‘Wild Thing’, ‘Heist’ og ‘Strike’.

img_1401

Den søde makeupartist startede ud med at give mig den fineste base med masser af fugt og glød. Hun brugte bl.a. mærkets Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup Foundation på mig, som jeg helt sikkert skal have fingrene i. Den sad så fint på min hud, men var næsten endnu pænere nogle timer efter! Kæmpe fan.

img_1404

Alle palettens nuancer blev brugt, og det er simpelthen det smukkeste makeup look jeg nogensinde har haft på! Jeg er især vild med hvordan den mørke farve ‘Strike’ blev brugt som eyeliner.

img_1397-1

Udover øjenskyggepaletten fik jeg også deres nye Vice Lipstick i ‘Heat’ på for at fuldende looket. Normalt er jeg ikke så meget en læbestift-pige (mere til læbepomade og gloss), men denne her læbestift er klart en game changer, og jeg kommer helt sikkert til at bruge den meget i løbet af sommeren!

img_1399-1

Desværre skulle jeg bare hjem og skrive eksamensopgave, haha! Så ærgerligt når makeuppen var så fin. Heldigvis har jeg god dokumentation til at kunne genskabe looket selv til en anden festlig lejlighed.

Forvent en masse Urban Decay spam her på bloggen det næste stykke tid! Der er en masse seje lanceringer på vej til jer og jeg kan slet ikke vente med at vise dem frem!

Skal I have fat i den smukke palette?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte base med Lancôme