Makeuplook hos Urban Decay

Nye favoritter fra Kiehl’s

Produkterne er modtaget i gave fra Kiehl’s

img_1468

Hvis I har fulgt med herinde i et stykke tid, så ved I, at Kiehl’s er et af mine absolut yndlings hudplejemærker, hvis ikke mit yndlings. Deres produkter er enormt effektive og derudover er priserne meget fair. Jeg har endnu ikke prøvet et produkt fra mærket som ikke er blevet en fast del af min hudplejerutine og især de her tre er blevet kæmpe favoritter på badeværelseshylden.

GLOW FORMULA SKIN HYDRATOR

Dette produkt har meget hurtigt fået enormt meget god omtale på Youtube og blogs allerede. Det er basically et hudpleje og makeupprodukt i ét. Produktet giver den smukkeste glød, fugt og dertil også antioxidant beskyttelse. Formlen er helt perfekt at mikse i sin fugtighedscreme, foundation eller som en glødgivende primer. Jeg er helt afhængig!

BUTTERMASK FOR LIPS

Jeg døjer med ekstremt tørre læber helt generelt, så jeg er en sucker for lækre læbepomader og masker. Denne her læbemaske er hurtigt blevet min foretrukne ved natbordet og efterlader mine læber velfugtede når jeg vågner næste morgen. Læbestift sidder så meget pænere når jeg sørger for at bruge denne om aftenen.

ULTRA LIGHT DAILY UV DEFENSE SPF50

Jeg har talt en del om denne her ansigtssolcreme på bloggen, men den skal altså lige nævnes igen, for det er virkelig en af de bedste ansigtssolcremer jeg nogensinde har prøvet. Den giver huden en effektiv UVA og UVB beskyttelse og er dertil oliefri, så man får ikke det klassiske skinnende solcreme ansigt (win!). Hvis man er på udkig efter en ny ansigtssolcreme er det altså denne her man skal kigge efter.

Det var lidt om mine nyeste favoritter fra Kiehl’s. Min ønskeliste fra dem er ret lang lige pt, haha! Især deres Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask ser så god ud!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeuplook hos Urban Decay