Nye favoritter fra Kiehl's

Smuk hud indefra

Produktet er modtaget i gave fra Novo Vita

img_1502

DermaPrime+

Som I nok ved, så er jeg en kæmpe hudplejenørd. Jeg elsker at prøve nye og lækre cremer og nyder en ansigtsmaske om søndagen. Dog skal der altså også en del til indefra for en smuk og strålende hud. Jeg spiser overordnet sundt, drikker en masse vand og så har jeg den sidste måneds tid taget DermaPrime+ fra Novo Vita som kosttilskud for at opnå så smuk hud som muligt.

DermaPrime+ er et kosttilskud med fokus på den indre pleje. DermaPrime+ indeholder en ingredienssammensætning, der har til formål at virke fugtgivende, udglatterende og reparerende på vores hud. Selv døjer jeg med en meget tør hud, og jeg har simpelthen set en kæmpe forskel efter jeg er begyndt at tage kapslerne. Min huds tekstur har virkelig ændret sig! Derudover føles på ingen måde ‘stram’, men enormt velfugtet.

Jeg spiser 2 kapsler hver eneste morgen i forbindelse med et måltid, så glemmer man dem ikke, haha!

Kapslerne indeholder bl.a. Hyalyronsyre, som er er kendt for at give huden det ultimative fugtboost! Jeg er ikke ekspert på ingrediens-området, men jeg vil klart anbefale jer, at læse mere om DermaPrime+ lige HER, for de er altså spækket med fantastiske ingredienser til huden.

Dertil er det værd at nævne, at DermaPrime+ (ligesom med deres resterende produkter) ikke indeholder syntetiske tilsætningsstoffer, men kun naturlige konserveringsmidler i form af bl.a. solsikkeolie og lecitin.

Det har helt sikkert været det bedste jeg har gjort for min hud det seneste stykke tid og vil klart anbefale det til alle der døjer med tørhed <3

Skal I have fat i DermaPrime+?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye favoritter fra Kiehl's