Smuk hud indefra

Min nye favoritduft

Sponsoreret af Brands of Beauty

img_1183

YOU OR SOMEONE LIKE YOU

Jeg har fået mig en ny yndlingsparfume, som faktisk ligger på 1.pladsen sammen med min elskede #S fra Nasengold. Det franske nicheparfumebrand, Etat Libre d’Orange, er nemlig endelig landet i Danmark! Mærket ligger inde med en helt fantastisk duftlinje med forførende og ikke mindst humoristiske dufte til både mænd og kvinder, men ‘You or someone like you’ er klart min favorit (hvis der sidder andre citruselskere derude, så er det denne her I skal have fat i!).

Tilbage i 2006 skabte Etienne De Swardt nemlig Etat Libre d’Orange. Lige siden har han kreeret parfumer inspireret af Etat Libre d’Oranges beliggenhed i Paris, 69 Rue des Archives, som er et hjørne centralt i Paris, fint ikke?

Etat Libre d’Orange forhandles eksklusivt hos Han Kjøbenhavn i København, Aarhus og online samt hos AnaBé Apothecary & Perfumes som jeg har skrevet lidt om HER.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk hud indefra