Min nye favoritduft

Nyhed fra Urban Decay

Produkt modtaget i gave til test

img_1602

De damer! Så er der endnu en fantastisk nyhed på vej til Danmark fra Urban Decay. Jeg har de sidste par uger været så heldig at teste deres nyeste skud på stammen, nemlig Backtalk Palette. Paletten består af otte øjenskygger samt tre blushes og en highlighter. Hvis I læste mit tidligere indlæg med Urban Decay HER, så har I nok regnet ud, at jeg er kæmpe fan af varme øjenskygger og at deres Naked Petite Heat palette er blevet min nye go-to. Dog har jeg for nyligt fået en kæmpe kærlighed til smukke ‘Mauve’ nuancer til de dage/aftner hvor jeg gerne vil prøve noget andet. Så hvis nogle af jer har det på samme måde som mig, så er denne her palette helt sikkert et kig værd.

ØJENSKYGGER

“3 Sheets”, “Bare”, “Curve”, “Back talk”, “Shade”, “Attitude”, “WTF” og “180”.

Kvaliteten af de her øjenskygger er lige så fantastiske og nemme at arbejde med som alle de andre paletter fra Urban Decay, der er simpelthen ikke en finger at sætte på dem. Jeg er især vild med “3 Sheets” som jeg bruger over hele øjenlåget som passe og under brynbenet, “Bare” over hele øjenlåget, “Backtalk” til min crease og under øjet og “180” som eyeliner over de øverste vipper.

BLUSHES 

“Cheap shot”, “Double take”, “Low Key” og “Party Foul” (highlighter).

For det første er jeg vild med, at Urban Decay har lavet en kombineret øjenskygge og blush palette. Det er jo helt perfekt til sommerrejsetasken.

Jeg bruger faktisk “Cheat shot” som øjenskygge, da det ikke er den helt rigtige tone til mig på kinderne, “Low key” er klart favoritten til æblekinderne og jeg kan slet ikke få nok af “Party Foul” på kindbenene.

Jeg har været så glad for denne her palette de sidste par uger, så kæmpe anbefaling herfra! Den er tilgængelig her fra 1. juni. Happy shopping, ladies!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Ej hvor er den bare fin – virkelige gode farver. Jeg er også rigtig glad for Heat paletten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Ja, den er så smuk!
   Elsker at du også er fan af Heat paletten :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye favoritduft