Nyhed fra Urban Decay

Aura Botanica 🌿

Produkterne er modtaget i gave fra Kerastase

img_1927

Jeg tester en del forskelligt hårpleje her på bloggen, så det er sjælendt, at jeg virkelig bliver imponeret. Det er jeg dog i den grad blevet med Kerastases Aura Botanica serie.

Produkterne er sammensat af 98% af naturlige ingredienser og er desuden helt uden parabener, silikone og sulfater. Serien egner sig især til tørt og livsløst hår, derfor perfekt til et skandinavisk hår som mit! Hvis I følger med på min Instagram (@carolineovergaard), så har I måske set, at jeg for en lille uges tid siden fik lavet balayage. Selvom at det ikke skader nær så meget som en helfarve, så går jeg meget op i, at pleje det så godt som muligt.

Jeg starter ud med at vaske mit hår to gange med deres Aura Botanica Bain Micellaire, efterfulgt af Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner for ekstra fugtpleje. Efter badet tager jeg to pump af Aura Botanica Lait De Soie i spidserne inden jeg kører hårbørsten igennem håret. Det er helt klart et af de bedste leave-in lotions jeg har brugt, da den slet ikke tynger mit hår. Dertil er jeg vild med, at der er indbygget varmebeskyttelse i. For at fuldføre det perfekte sommerhår, laver jeg lidt bølger i håret og slutter af med mærkets Aura Botanica Eau De Vagues, som er en teksturspray/saltvandsspray. Jeg har ofte haft dårlige oplevelser med saltvandsspray, da de tit føles klistrede i håret, men denne her er så let i konsistensen, at det slet ikke føles som om man har produkt i.

Processed with VSCO with c8 preset

På overstående billede har jeg brugt alle fire produkter, og jeg synes simpelthen, at mit hår spiller her, haha! Derfor vil jeg klart anbefale produkterne til alle der har brug for lidt nyt på hårfronten <3

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed fra Urban Decay