Aura Botanica 🌿

4 nye favoritter

Produkterne er modtaget i gave

Jeg tester en masse forskelligt makeup for tiden og især disse fire produkter har overrasket mig helt vildt!

Cliniques Even Better Glow Foundation er klart den bedste foundation jeg har prøvet i år! Den er enormt fugtgivende og giver huden den smukkeste glød. Dertil indeholder den bredspektret SPF 15, så man er godt beskyttet mod solens stråler. Selvom den giver huden en masse fugt, så er den alligevel langtidsholdbar og holder hele dagen. Klart et must!

Urban Decays Naked Skin Shapeshifter Palette er det perfekte kit til at skabe det smukke skygger og glød i ansigtet. Paletten indeholder både creme og puddernuancer, som man kan bruge hver for sig eller ligge ovenpå hinanden for et mere intens look. Dertil er paletten perfekt til rejsetasken!

Jeg elskede Helena Rubinsteins mascaras da jeg var yngre, så da jeg modtog deres Lash Queen Feline Mascara var jeg enormt nysgerrig på at se, om den performede lige så godt som jeg husker den. Det er hands down den bedste mascara jeg har brugt længe! Den giver de langeste, fyldige vipper, men uden at se kunstigt eller for ‘dullet’ ud. Helt sikkert en mascara jeg skal have fat i igen når jeg løber tør.

Jeg har på min instagram (@carolineovergaard) delt min begejstring om Bobbi Browns Crushed Lip Color læbestifter, men især farven ‘Angel’ har boet i min taske den sidste måned. Det er den perfekte ‘everyday nude’ som passer til alle makeup looks.

Hvilke makeupprodukter kan I ikke undvære for tiden? <3

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aura Botanica 🌿